eficienta testelor de ovulatie- intrebare?

12-09-2011
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
mi-a recomandat cineva teste de ovulatie pentru a face dragoste fara grija, mai precis medicul meu de familie. a zis ca au 99% eficienta. mi-a zis sa le iau pe cele pe baza de urina nu pe cele pe baza de saliva. intrebarea mea este: pot sa stau linistit daca testu iese "negativ" si nu ejaculez in interior. este vreo posibilitate de a ramane insarcinata. ???
2 comentarii
0
13-09-2011, ora 07:07
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
nu cred ca sunt ok, pentru ca nu trebuie neaparat sa fii la ovulatie (deci test pozitiv) ca sa ramai gravida, pentru ca spermatozoizii pot supravietui in corpul uman destul de mult- pana la 48 ore, deci daca la momentul contactului nu erai la ovulatie, dar imediat dupa incepe ovulatia nu ai de unde sti si nu esti protejat.. bine poate sunt teste smechere care detecteaza ovulatia plus minus o zi... dar nici asta nu ai de unde fi sigur..
mai bine protejeaza-te! (si ce te faci daca cumva din cauza unei anomalii hormonale ai doua ovulatii?)
0
13-09-2011, ora 08:55
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
pai eu vreau sa fac sambata..si ar venii cam a 20-a zii din momentul in care i-a venit menstruatia deci teoretic e in perioada nefertila, dar vreau sa fiu cum se zice suta la suta sigur. precizez ca are menstruatie regulata.27-28 de zile. oricum nu ejaculez in interior, dar vreau sa am certitudinea ca este cat de cat ok!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici