ejaculare fara erectie | Forumul Medical ROmedic

ejaculare fara erectie

29-08-2012
dandaroi
Nu este medic/terapeut
dandaroi
sunt casatorit de 8 ani si anul trecut sotia mea a suferit o operatie prin care i-au fost extirpate ovarele, trompele si uterul. Am incercat de cateva ori sa facem sex nomal dar a iesit foarte rau. In schimb se simte foarte bine cand ii fac sex oral, in zona clitoridiana. As vrea sa intreb daca exista vre-o metoda ca penisul meu sa nu mai intre in erectie si totusi sa am orgasm si sa ejaculez. Mentionez ca vreau sa fac acest lucru din solidaritate pentru ea si pentru ca o iubesc foarte mult. Se poate ejaculare fara erectie?
3 comentarii
0
29-08-2012, ora 21:19
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca e adevarat mesajul, in ciuda continutului sau oarecum trist, e unul dintre cele mai frumoase pe care le-am citit de ani de zile pe acest forum! In sfarsit transpare dragoste reala, solidaritatea cum spui tu si dorinta de a face bine. Ma inclin.
Felicitari din tot sufletul, va doresc sanatate multa si sa va aveti mult timp impreuna!

Nu, nu exista ejaculare fara erectie, doar in somn se mai inatampla sau in cazuri de incontrol local.
Dar nu e cazul sa crezi ca situatia sotiei va ramane la fel. Daca la control i s-a spus ca s-a vindecat cusatura din interior si totul e bine, atunci poate avea relatii sexuale normale, cu grija, pana se reobisnuieste fizic si psihic. Luati de la farmacie lubrifiante (nu din acelea care dau senzatie de caldura, revulsive etc, din acelea simple, pe baza de apa, sau recomandate chiar de medic)si folositi, conteaza enorm. Asa dispare si durerea si penisul altfel se muleaza in vagin. Lubrifierea naturala fiind sigur afectata. Iti spun asta pentru ca am pe cineva care a avut acelasi tip de interventie si dupa jumatate de an are relatii sexuale normale, la 51 de ani.
Deci sa nu se lase si sa consulte medicul, sa fie asigurata ca e bine local si sa va reluati viata firesc. Si tu meriti si trebuie sa te simti bine sexual.
Inca o data tot binele!
0
30-08-2012, ora 20:41
dandaroi
Nu este medic/terapeut
dandaroi
Am folosit pentru lubrifiere gelul gyntima dar fara rezultate. De fiecare data cand face dragoste ma ghideaza spre clitoris pentru ca acolo ii face placere si are si orgasm.Probabil ca este putin coplexata de aceste lucruri. Mi-a spus ca din partea ei am voie sa caut la alte femei ceea ce ea nu-mi mai poate oferi si probabil crede ca am si facut-o dar eu nu vreau sa fac acest lucru. Serviciul meu este de asa natura ca trebuie sa plec in delegatie cu cate o colega de servici si stiu ce crede sotia mea si o vad cum sufera de asta vreau sa fac ceea ce vreau sa fac. Am citit pe internet ca daca unui barbat i se amputeza penisul mai poate ejacula. In cazul meu de ce nu poate medicul sa-l faca sa poata fi folosit doar pentru pipi? O prietena m-a sfattuit o prostie: daca as lega penisul cu o ata cand este in erectie si sa-l las asa o noapte astfel incat sangele sa nu mai poata iesi ar duce la fibroza corpilor cavernosi. In realitate ce s-ar intampla daca as face asta?
Multumesc,
o zi buna
0
30-08-2012, ora 21:43
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ceea ce scrii tu, imi pare rau s-o spun, frizeaza deja patologicul.
Logic este sa cautati cai de rezolvare a problemei, cai de satisfacere reciproca. Ilogic este sa vrei sa mutilezi, INDIFERENT de motivul invocat!
Nu face asemenea teste, hemoragiile penisului duc la deces in maximum 20 de minute, n-apuci sa ajungi nici la urgenta, , ,
Cereti si parerea uni psihoterapeut axat pe probleme de sexualitate.

Faptul ca are orgasm clitoridian, dar n-are si vaginal nu e un capat de lume, majoritatea femeilor raspund mai bine la excitatia externa. Daca nu o doare cand faceti sex normal dar n-are orgams, asta NU este o problema! Trebuie sa aveti rabdare.

Deci, ai grija sa nu ajungi la idei care nu mai tin de iubire, ci de problema psihica pentru care e necesar sa fii indrumat. Daca te obsedeaza automutilarea de care spuneai mergi la medicul de familie, nu-ti fie jena sa spui ce gandesti, te va ajuta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: