ejaculare fffrapida sunt disperat
pe la 13 - 14 ani am inceput sa ma masturbez pe la 17chiar si 20 ani ma masturbam chiar si de 3 ori pe zi. imi plac femeile dar sunt fftimid si nu am succes asa ma ma multumeam sa ma autosatisfac am abuzat de acest lucru tot timpul chiar si acum. mi-am facut o prietena si de 2 ani am inceput viata sexuala adica la 25 ani acum am 27 si niciodata nu am fost multumit ajaculez la 1-2 min la 1 contact si la 2-4 min la al 2-lea ea inca nu zice nimic dar cred ca e nemultumita. eu sunt disperat ce mai pot face acum? va rog mult ajutati-ma cu un sfat ca sunt disperat sa nu ma trimiteti la medic ca nu ma duc sub nici o forma. VA ROG AJUTATI-MA cu un raspuns -
1 comentarii
Timiditatea cat si ejacularea precoce se datoreaza masturbarii timpurii si prelungirea acestei practici care distruge personalitatea, memoria, puterea de concentrare, forta fizica si curajul masculin, generand un sentiment permanent de culpabilitate, mergand pana la dezgust fata de propria persoana.
Cred ca si in prezent mai practicati masturbarea chiar daca aveti o partenera si asta deoarece masturbarea este un viciu la care pentru a renunta trebuie multa vointa.
Daca insa veti reusi, preconizez imbunatatirea timpului sexual undeva la 10 minute dupa 6-12 luni de la incetarea definitiva a masturbarii.Marea majoritate a pacientilor pe care i-am tratat au inteles pericolul acestei practici si au reusit in final sa duca o viata de cuplu normala.
Trebuie stiut insa ca si dupa 10 ani de renuntare la aceasta practica, revenirea la punctul de plecare se petrece si dupa o singura masturbare.Se intampla exact ca la droguri, tigari ori alcool.
Va urez succes.
Cu stima, Doctor Soare
-
Cred ca si in prezent mai practicati masturbarea chiar daca aveti o partenera si asta deoarece masturbarea este un viciu la care pentru a renunta trebuie multa vointa.
Daca insa veti reusi, preconizez imbunatatirea timpului sexual undeva la 10 minute dupa 6-12 luni de la incetarea definitiva a masturbarii.Marea majoritate a pacientilor pe care i-am tratat au inteles pericolul acestei practici si au reusit in final sa duca o viata de cuplu normala.
Trebuie stiut insa ca si dupa 10 ani de renuntare la aceasta practica, revenirea la punctul de plecare se petrece si dupa o singura masturbare.Se intampla exact ca la droguri, tigari ori alcool.
Va urez succes.
Cu stima, Doctor Soare
-
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act