Ejaculare Precoce
Buna sunt emil.Sunt din Alba.Am 16 ani si am o prietena de 24 de ani.eu am mai avut inainte doua contacte sexuale inainte de a face si cu ea.am facut-o numai o data pana acuma.eu am o problema.si prima data cand am facut-o acum 3 luni si a doua oara(cu alta fata de 15 ani) si acuma a3a oara (cu cea de 24 de ani) m-am terminat foarte repede de la inceperea penetrarii (max 5-6 min.) e ceva normal la varsta mea sau nu?.ma puteti ajuta cumva?ma gandesc ca din cauza ca sunt la inceput sau ceva de genul asta.
1 comentarii
Buna milu',
Poate fi o problema psihologica. Ideea este sa ai incredere in tine si sa nu iti faci griji ca nu vei impresiona. Trebuie sa fii relaxat si sa te simti bine. Daca problema continua eu iti recomand cateva sedinte la psiholog dupa ce elimini posibilitatea unei probleme fizice.
Multa sanatate!
Poate fi o problema psihologica. Ideea este sa ai incredere in tine si sa nu iti faci griji ca nu vei impresiona. Trebuie sa fii relaxat si sa te simti bine. Daca problema continua eu iti recomand cateva sedinte la psiholog dupa ce elimini posibilitatea unei probleme fizice.
Multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act