Ejaculare precoce:(

21-02-2009
geo.valcea
Nu este medic/terapeut
geo.valcea
Buna ziua! Sunt intr-o situatie foarte naspa.Am o relatie de 4 ani si jumatate cu o fata, este o relatie foarte serioasa, dar cred ca am ajuns la un moment foarte prost.Am observat ca ea si-ar dori ceva mai mult pe plan intim.Pt ca des se intampla ca atunci cand facem dragoste ca sa ajunga si ea la orgasm din cauza ca eu nu pot tine mai mult de 3-4minute, ceea ce e foarte rau si foarte jenant.Am observat ca in ultimul timp sa cam distantat de mine si cred ca in curand o sa ajungem chiar si la despartire pt ca ea nu doreste sa ma insele pt ca eu am fost primul si singurul baiat din viata ei, pana acuma.si sunt sigur ca decat sa ma insele mai bine ar pune punct relatiei noastre.Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi nu stiu ce sa ma fac.Am vazut ca exista spray, pastile, geluri contra ejacularii precoce dar nu stiu ce sa aleg si dak as putea avea incredere in ele.va multumesc si astept un raspuns urgent din partea dumneavoastra!
1 comentarii
0
21-02-2009, ora 18:26
geo.valcea
Nu este medic/terapeut
geo.valcea
am uitat sa spun ce varsta am, 21 de ani. Cei care au foslosit spray sau pastile sa spuna daca au dat rezultate. astept urgent raspunsuri.multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns