Ejaculare precoce ( sau non-experienta sexuala )?

31-05-2020
Alexrazvam7777
Nu este medic/terapeut
Alexrazvam7777
Am 18 ani si din Aprilie am avut primul contact sexual, am ejaculat la 5 miscari de la prima penetrare, in prezent am avut cam 9 contacte sexuale, si mereu la prima penetrare am o presiune pusă pe capul penisului care ma face sa ejaculez, tin sa menționez ca nu prea sunt sensibil la capul penisului, deoarece il am descoperit si cand ma masturbez ( ca orice om), pot sa mi controlez foare usor ejacularea cu ajutorul respirației si a contractării mușchilor pc, dar cand o fac cu iubita mea nu mi pot controla ejacularea si in maxim 30 de secunde sunt praf( am incercat al treilea numar si am ținut pana n a mai putut ea, dupa am mai incercat asta, dar degeaba, tot la fel!, am incercat si mastrubarea inanite, tot degeaba...)gândesc ca am ejaculare precoce primara, chiar nu stiu ce am, sau cum sa scap de asta
Ce sfaturi imi puteți da?
Prietena mea stie ca am asta, i-am zis ce mi se intampla, mi-a zis ca o sa treaca pe viitor ce prima experiență sexuala, părinții mei la fel zic..., voi ce părere aveti? Ce este? Cum se tratează?
Mulțumesc
3 comentarii
1
31-05-2020, ora 11:25
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua

S-ar putea ca situatia sa fie legata de...masturbare si de faptul ca organismul tau s-a invatat cu o astfel de stimulare. Este usor sa controlezi lucrurile atunci cand este vorba de tine insuti, cand tu reglezi miscarea, intensitatea, presiunea miscarii. Insa actul sexual, respectiv felul in care se simte vaginul nu este totuna cu propria mână.
La fel de probabil este ca incepi actul sexual foarte excitat, de aceea mai este nevoie de foarte putin ca sa ejaculezi.
Preludiul este cheia in astfel de situatii. Sa incerci sa iei lucrurile mai usor, sa-ti controlezi starea de excitatie inainte de inceperea actului sexual, astfel incat sa te ”acordezi” cu partenera, cu ritmul si nevoile ei.
Situatia este des intalnita la inceputul vietii sexuale, cand exista mult dorinta dar putine cunostinte/experienta, asa incat nu-ti face probleme, situatia poate fi depasita.
Incearca sa lasi masturbarea, sa folosesti mijloacele contraceptive necesare (prezervativul), astfel incat sa fi/fiți relaxați amandoi.
Folositi jocurile sexuale fara sa existe obligatia/presiunea de a trece la actul sexual. Obisnuiti-va unul cu celalalt, cu corpurile voastre, comunicati, vorbiti despre ceea ce simtiti si lucrurile se vor rezolva.
0
31-05-2020, ora 11:45
Alexrazvam7777
Nu este medic/terapeut
Alexrazvam7777
va mulțumesc atat de mult, asta zic si eu pt ca frații mei nu au nicio problema si nu are cum sa fie din gena
0
31-05-2020, ora 11:46
Alexrazvam7777
Nu este medic/terapeut
Alexrazvam7777
O sa încerc asta, Mulțumesc! !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: