Ejaculare prematura sau lipsa de experienta ?

11-05-2010
in_verva
Nu este medic/terapeut
in_verva
Buna ziua !

Ma numesc Alex, am 19 ani si am avut primul meu contact sexual in urma cu 2 saptamani. Prima oara am ejaculat foarte repede ( 30 de secunde ). De atunci am mai facut sex cu prietena mea de inca 4 ori si, din pacate, problema persista. Ejaculez dupa 2-3 minute. Sunt foarte ingrijorat pentru ca nu sunt sigur daca ceea ce mi se intampla este ceva normal. Este vorba despre lipsa de experienta sau altceva ( ex. o problema de ordin sexual ) ?
Am incercat sa fac atat miscari lente cat si miscari mai bruste, am incercat sa ma controlez, dar nu am reusit - dupa 2 sau 3 minute de la penetrare ejaculez.De fiecare data am folosit prezervativul.
Dupa cum am spus sunt ingrijorat si de aceea va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Va multumesc !
1 comentarii
0
16-06-2010, ora 00:18
mihaitz@
Nu este medic/terapeut
mihaitz@
nu mai folosii nimic, incearca sa fii foarte relaxat sa te gandesti numai la tine si la prietena ta.. nu sta cu stresul... mama daca imi vine iar sa-mi dau drumu, daca nu stiu ce... lasa totul sa curga de la sine si va fi bine. asculta-mi sfatul ca si eu eram la fel ca tine :) eu pot spune ca am o viata sexuala destul de activa si sunt obisnuit deja de la primul numar ma tine cam 15-20 min :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: