Ejacularea precoce, rog ajutor!

10-06-2006
ady90
Nu este medic/terapeut
ady90
Buna Ziua

V-as fi tare recunoscator daca mi-ati da un sfat bun, cu ajutorul caruia sa trec de ejacularea prematura, mi-am inceput viata sexuala acum 2 ani la varsta de 14 ani, de atunci am avut in jur de 15 contacte sexuale, din care mai toate s-au terminat rapid din cauza ejacularii premature, va rog ajutati-ma sa pot trece peste astea.

Va multumesc mult
6 comentarii
0
12-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Ady, esti foarte tinar si nu este cazul sa intri in panica.
Ajutor poti primi la un cabinet de sexologie la care te sfatuiesc sa apelezi
0
13-06-2006, ora 00:00
ady90
Nu este medic/terapeut
ady90
Ok.deci nu trebuie sa am griji, va multumesc, si am sa va ascult sfatul, da imi puteti recomanda un cabinet in bucuresti?
0
20-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Psiholog Cambozie Augustin, centrul national de acupunctura si homeopatie, str.Visarion 4-6, sect.1 Bucuresti
0
15-11-2008, ora 14:42
ilduce12
Nu este medic/terapeut
ilduce12
Ady90 iti dau eu alt sfat.. ca sa nu te mai duci la control sa mai dai bani. ai auzit de metoda kegels?...sau cred ca asa se scrie.. se refera la incordarea muschiului PC este mulschiul dintre baza penisului si anus.incearca sa il incordezi...incordarea se face ca si cum ai orpi urinarea.timp de 10 secunde il incordezi repede ii dau drumu il incordezi repede ii dai drumu...dupa aceea faci pauza de 10 secunde si iar incepi faci vreo 10 serii asa...dupa aceea stimulezi penisu sa fie in erectie si faci aceleasi exercitii tot in acelasi interval de timp dar numai ca incordarea o tii mai mult cam 2-3 secunde pe incordare.o sa vezi nsite imbunatatiri f bune atat in legatura cu ejacularea prematura cat si in erecctie mai puternica si ingrosarea penisului...!
0
07-06-2010, ora 00:47
Romyyyy
Nu este medic/terapeut
Romyyyy
Buna seara. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. are legatura cumva urinarea inainte de actul sexual cu ejacularea normala sau ejacularea precoce ? sau daca sunt stresat si am o mica frica in mine pentru ca vreau sa imi satisfac mai intai prietena si pe urma sa ma " eliberez " eu adica sa ejaculez, imi pot da drumul prea repede din cauza asta ? sau care ar fi motivul pentru care nu pot duce partida pana la capat ? Pentru ca tin la ea si o iubesc si doresc mult ? sau sunt eu de vina ? Va rog sa-mi raspundeti daca va pricepesti cat mai sincer pentru ca am nevoie de raspuns. Va multumesc anticipat !
0
12-05-2014, ora 12:36
cazan82
Nu este medic/terapeut
cazan82
Pentru tratarea ejacularii precoce se pot folosi diverse suplimente naturiste care pot ameliora situatia. Eu am folosit intr-o perioada un astfel de produs ce se cheama Climax Control. L-am folosit pe o perioada de 2 luni de zile si am obtinut rezultate destul de bunicele cu acest produs! Rezistenta in timpul actului sexual mi-a crescut, iar acum si orgasmele mele sunt mult mai intense. Se pare ca produsul actioneaza si in directia dezvoltarii performantelor sexuale si nu doar la stoparea ejacularii precoce!

In timpul tratamentului am facut si foarte mult sport si am tinut si o dieta alimentara corespunzatoare. Nu stiu daca acest lucru chiar a fost de folos, dar eu ma simt mai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O nouă metodă de a evita situațiile jenante pentru bărbați
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Ce înseamnă să ejaculezi prea repede?
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •