ejaculez cateva picaturi de sperma si nu stiu de ce
Sal ! Uitati care e problema ! cand ejaculez, ejaculez cateva picaturi de sperma si nu stiu de ce ??? am ramas fara ???? testiculele mele nu mai produc ??? ce am patit ???
6 comentarii
poi sunt cateva luni da nu credeam ca o sa continue !! mereu ziceam e las ca trece
N-ar fi rau sa consulti un medic, ce zici ? Poate ca e chiar o problema si e bine sa stii din timp!
:)) poi inca nu sunt adult si nu ma duc cu chesti dastea la medic si aici e un site plin de doctori dc nu vb nimeni
Una din importantele cauze ale ejacularii in cantitate mica este deficitul de zinc.Cand apare aportul insuficient de zinc?In cazul uni consum crescut de calciu [ cele doua elemente intra in competitie], daca esti vegetarian, desfasori o excesiva activitate fizica, consumi alcool si in anumite boli cum ar fi diabetul.70% din zinc provine din carne macra, oua, ficat.Nu purta lenjerie intima stramta si sintetica, acestea cresc temperatura locala si pot da hipospermie.Mananca mai bine, cumpara-ti de la farmacie suplimente alimentare cu zinc, fier si fosfor precum si Coenzima Q10 care are efect benefic asupra viabilitatii spermatozoizilor.Sa tratezi, daca apar, infectiile genitale.La anul poti merge la urologie daca situatia nu se amelioreaza.Sarbatori fericite!
omule esti tare in sfarsit intelesei care e faza dar eu mananc multe snaksuri ca imi plac asta e faza ??
se pare ca am nevoie de fier mult ! o sa iau o masina sa o inchit :))) =))
glumeam !
mary chrismas ( craciun fericit )
se pare ca am nevoie de fier mult ! o sa iau o masina sa o inchit :))) =))
glumeam !
mary chrismas ( craciun fericit )
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3senzatie de jena intre scrot si anus
- 4tehnica start-stop
- 3Sunt confuz.
- 9despre prezervativ
- 7nu stiu daca am ejaculat inauntru!!!
- 4prietenul meu nu reuseste sa ajunga la ejaculare
- 1De ce ejaculez sperma putina?
- 2propleme cu ejacularea
- 8va rog sa nu radeti chiar am nevoie de un sfat.. ejaculez foarte repede
- 6Ejacularea influenteaza cresterea ?!
- 8ejaculalez inainte de penetrare !AJUTOR !
- 9cer ajutor de la medici !!! va rog mult
- 11problema la mine sau ce se intampla?
- 5actul sexual pentru mine este o problema... ejaculeaza prea repede
- 4incapacitatea ejacularii
- 4Probleme act sexual
- 6Ejaculare fara masturbare.
Mai multe informații despre: ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: