El are antigenul hepatitei B, copilul o sa fie infectat?
Imi cer scuze de la bun inceput ca nu stiu foarte multe date, dar as dori sa aflu un raspuns pentru a-mi putea incuraja prietena!
Sotul prietenei a fost diagnosticat ca fiind purtatorul antigenului hepatitei B! Am inteles ca el ar putea transmite virusul nefiind obligatoriu sa se declanseze boala la el!
Prietena mea si sotul ei isi doresc foarte mult un copil, insa el de teama de a nu-si imbolnavi sotia si viitorul copil, refuza acest gand, incearca sa se resemneze!
Pentru a-i putea incuraja, as vrea sa aflu raspunsurile la cateva intrebari:
1. Sotul prietenei mele ar putea sa se vindece (boala nu este declansata) Mai exact: Exista posibilitatea ca el sa "scape" de acest antigen?
2. In conditiile in care prietena mea face vaccinul impotriva hepatitei B, care sunt sansele ca viitoarea sarcina sa aiba probleme sau copilul sa fie afectat in vreun fel?
3. Este adevarat ca acest vaccin procoaca declansarea sclerozei in placi?
Sotul prietenei a fost diagnosticat ca fiind purtatorul antigenului hepatitei B! Am inteles ca el ar putea transmite virusul nefiind obligatoriu sa se declanseze boala la el!
Prietena mea si sotul ei isi doresc foarte mult un copil, insa el de teama de a nu-si imbolnavi sotia si viitorul copil, refuza acest gand, incearca sa se resemneze!
Pentru a-i putea incuraja, as vrea sa aflu raspunsurile la cateva intrebari:
1. Sotul prietenei mele ar putea sa se vindece (boala nu este declansata) Mai exact: Exista posibilitatea ca el sa "scape" de acest antigen?
2. In conditiile in care prietena mea face vaccinul impotriva hepatitei B, care sunt sansele ca viitoarea sarcina sa aiba probleme sau copilul sa fie afectat in vreun fel?
3. Este adevarat ca acest vaccin procoaca declansarea sclerozei in placi?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial