elevit cu maltofer fol
Ma numesc Laura am 32 ani Sunt insarcinata in19 saptamani.In data de 17 martie am fost la primul echo si medicul a zis ca e totul bine dar fiindca sunt asa palida sa fac niste analize si sa iau Femibion 2 si ceva produs pe baza de fier. Am mers la medicul de familie care mia facut un bilet de trimitere pentru analize insa mi-a zis sa nu iau nimic pebaza de fier pana dupa 4 luni. am luat Femibionul insa la analize fierul mi-a iesit foarte mic 20.Acum am fost din nou la medicul de familie mi-a dat Maltofer Fol si mia zis sa iau prenatale elevit, pregnavit s-au orice alt produs dintre cele aflate in farmacii. Am luat prospecte de la mai multe produse insa toate au in compozitie acid folic si fier. Farmacista mi-a recomandat Elevit dar daca iau si Maltofer Fol nu e e prea mare cantitatea de acid folic si fier avand in vedere ca amandoua produsele contin aceste doua elemente? Astept raspunsul dumneavoastra cu nerabdare.
Multumesc mult!
Multumesc mult!
2 comentarii
si mie tot elevit cu supliment de fier (tardyferon) si acid folic (acifol) mi-a dat. nu e prea mare doza, cel putin nu in primele 4 luni. dupa asta, am luat o data la 3 zile.
Nu cred ca in sarcina acidul foloc si fierul e prea mult. Eu am luat acid folic pana in saptamana 12 (sunt medici care il prescriu pe toata durata sarcinii) impreuna cu Magne B6, apoi Elevit si din saptamana 23 am adaugat la Elevit si Sorbifer, din cauza unei anemii. Spun ca fierul nu e niciodata prea mult in sarcina pentru ca la nastere se pierde mult sange si poti face o amenie severa ce te tine si 2 saptamani in spital cu perfuzii (caz real, sora unei colege). Si eu am lipsa mare de fier si acum vreau sa trec pe alimente bogate in fier, in compensatia medicamentelor.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sarcină în timpul tratamentului cu cabergolina
- 4Întrerupere sarcina prin tratament medicamentos
- 4Bipolaritatea și sarcina la femei
- 0Tratament infectie cu febra care nu mai trece
- 1Contact neprotejat in timpul tratamentului cu antibiotice.
- 2Sarcina si antibiotic
- 1Operatie colecistectomie sarcina
- 1Vaccinul BOOSTRIX
- 1Durere stanga puternica
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta