eliminare embrion
Daca din cauza unui anticonceptional de urgenta se elimina endometrul, sangerarea menstruala care apare va fi la fel cu cele obisnuite, mai slaba sau mai semnificativa cantitativ?
Multumesc.
Multumesc.
3 comentarii
depinde de organsimul fiecăruia
Ma scuzati, voiam sa zic de ambrion, nu de endometru. Deci daca se produce fertilizarea si sa zicem ca embrionul se elimina in cateva zile din cauza CONTRACEPTIEI DE URGENTA, ma gandesc ca nu e nimic vizibil... Dar atunci menstruatia care apare dupa folosirea de Postinor va fi una ca cele obisnuite? Postinor, o data luat, impiedica dezvoltarea mai departe a endometrului? Multumesc.
Buna.
Sa inteleg k e vorba numai de embrion, da?
Binteinteles ca nu e nimic vizibil, decat sange, sau poate cateva chegulete mici dar menstra va fi obisnuita poate un pic mai mult sau mai putin ca reactie a postinorului.
Si asa e, odata ce ai luat postinor acesta impiedica eliminarea ovulului din ovar si fertilizarea nu poate avea loc.
Cat priveste endometrul k tot spui de el, acesta, am mai citit si eu pe forum si prin niste carti, poate fi afectat foarte mult din cauza acestei contraceptii de urgenta.
Aliss
Sa inteleg k e vorba numai de embrion, da?
Binteinteles ca nu e nimic vizibil, decat sange, sau poate cateva chegulete mici dar menstra va fi obisnuita poate un pic mai mult sau mai putin ca reactie a postinorului.
Si asa e, odata ce ai luat postinor acesta impiedica eliminarea ovulului din ovar si fertilizarea nu poate avea loc.
Cat priveste endometrul k tot spui de el, acesta, am mai citit si eu pe forum si prin niste carti, poate fi afectat foarte mult din cauza acestei contraceptii de urgenta.
Aliss
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon