endocervicita cronica
Buna ziua,
Iata ca va deranjez din nou. Am mers la endocrinolog (conform sfatului dumneavoastra -multumesc ) si ma simt foarte bine, nu mai am starile de oboseala. Mi-am refacut analizele de sange si din nou VHS -ul a iesit mare maxim 17 iar eu am 30, in rest toate sunt perfecte. Mai putin analizele ginecologice.
Am o problema - endocervicita cronica -.Din pacate pot ajunge la ginecolog abia peste 3 saptamani - deoarece trebuie plec in deplasare cu serviciu, si nu ma pot linisti. Ma puteti ajuta cumva sa-mi explicati cat de grav este, daca exista tratament ? Problema este ca prin octombrie as vrea sa concep un bebelus -am oprit pastilele Logest pe care le luam.
Va multumesc anticipat pentru raspuns si va multumesc pentru rabdare, si mai ales pentru imensul ajutor pe care il acordati.
Roxy
Iata ca va deranjez din nou. Am mers la endocrinolog (conform sfatului dumneavoastra -multumesc ) si ma simt foarte bine, nu mai am starile de oboseala. Mi-am refacut analizele de sange si din nou VHS -ul a iesit mare maxim 17 iar eu am 30, in rest toate sunt perfecte. Mai putin analizele ginecologice.
Am o problema - endocervicita cronica -.Din pacate pot ajunge la ginecolog abia peste 3 saptamani - deoarece trebuie plec in deplasare cu serviciu, si nu ma pot linisti. Ma puteti ajuta cumva sa-mi explicati cat de grav este, daca exista tratament ? Problema este ca prin octombrie as vrea sa concep un bebelus -am oprit pastilele Logest pe care le luam.
Va multumesc anticipat pentru raspuns si va multumesc pentru rabdare, si mai ales pentru imensul ajutor pe care il acordati.
Roxy
1 comentarii
Endocervicita poate fi tratata, dar nu este bine sa amani tratamentul deoarece infectia cronica poate duce la sterilitate.
Daca vrei sa faci un bebelus, intai trebuie sa-ti rezolvi toate problemele de sanatate.
Mergi la medic cat mai curand!
Daca vrei sa faci un bebelus, intai trebuie sa-ti rezolvi toate problemele de sanatate.
Mergi la medic cat mai curand!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10testul papanicolau
- 2Cervicita si exocervicita! ce anume inseamna?
- 0cervicita.ajutor!!!
- 0Cervicita, ulceratii si iritatie
- 9cervicita acuta
- 7Tratament cu duphaston - ovare micropolichistice, cervicita
- 9cervicita cronica
- 2cervicita
- 3cervicita + rana pe col
- 5Anticonceptionalele-contraindicate in caz de cervicita?
- 6De ceva timp am fost diagnosticata cu cervicita - sfaturi
- 3Tratament pt cervicita
- 0cervicita
- 6cervicita cronica eroziv-proliferativa
- 4cervugid
- 2Cervicita și relațiile sexuale
- 1Un raspuns urgent.
Mai multe informații despre: Cervicita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: