Endometrioza de gradul 4 si bebe

17-08-2010
kagome
Nu este medic/terapeut
kagome
Eu am fost operata laparoscopic si mia fost diagnosticat endometrioza de gradul 4(adica ultimul).Mi sa spus ca ultima sansa de a a ramane insarcinata e sa fac Fiv, dar si asa datorita gravitatii bolii sunt sanse minore.As vrea sa stiu daca e cineva care a reusit sa ramana insarcinata cu acest grad avansat de boala.Credeti ca e posibil?
2 comentarii
0
26-08-2010, ora 19:59
nu.va.grabiti.la.copii
Nu este medic/terapeut
nu.va.grabiti.la.copii
Mai bine ai renunta comlet la acest demers prostesc, care e si f. scump si inutil. Eu am o cunostiinta mai indepartata, care tot asa a vrut copii si a facut tratamente, si a facut 2 copii: unul, care abia poate sa mearga, si se taraste cu greu pana la scoala, si al doilea, o fetita care la 3 ani are pe maini, un par, mai ceva ca la un barbat in toata firea, si cred ca o sa mai aiba surprize neplacute mai incolo, cand s-o trezi cu ciclu pe la 5 ani, sau, daca fetita are asa de multi hormoni barbatesti, s-ar putea sa nu-i mai vina deloc. Mai bine renunti la tratamente deastea, sa nu te trezesti cu un ciudat, dupa care o sa tragi numai ponoase toata viata.
0
30-08-2010, ora 16:16
kagome
Nu este medic/terapeut
kagome
Va multumesc pentru raspuns.Banuiesc ca lati scris cu intentii bune.Si mai banuiesc ca sunteti o femeie care are deja copii mari si sanatosi, chiar si nepoti.(cum se face ca mereu cei care au, dau sfaturi dintrastea la cei care nau????)Daca femeia acea a apelat la fertilizare sunt sigura ca a facuto pentru ca isi dorea mult un copil si nu din cauza unui moft.Apoi eu nam auzit pana acum de copii nascuti cu probleme datorita fertilizarilor.Daca baietelul are probleme motorii e din cauza genelor si se poate naste cu malformatii si unul conceput pe cale naturala.Apoi daca fetita are o pilozitate excesiva nu e o tragedie, caci vedem pe strazi multe fete ce par a fii barbati si sunt concepute natural.E clar ca numi doresc un copil cu malformatii(nici un parinte nusi doreste asta)dar asta nu inseamna ca trebuie sa adopt modul dumneavoastra de a gandii, caci asta ar insemna sa nu trec nici strada.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Endometrioza nediagnosticată compromite tratamentul fertilității
  • Endometrioza și anumite subtipuri de cancer ovarian pot avea aceeași bază genetică
  • Endometrioza - ghidul pacientului
  • Legătura dintre flora intestinală și evoluția endometriozei
  • Microbiomul intestinal poate promova endometrioza
  •