endometru subtire

01-02-2013
ankuzza
Nu este medic/terapeut
ankuzza
Buna ziua,

De o luna si jumatate am renuntat la anticonceptionale(le-am luat 6 ani, cu 3 pauze de cate 3 luni in tot acest timp)..ieri am facut o ecografie vaginala si mi-a spus dna dr. ca am endometrul subtire, 1.68mm scrie pe fisa.
Ultima menstra a fost de pe 20 pana pe 26 ianuarie, eco am facut pe 31...este normal sa fie atat de subtire in perioada asta?E posibil sa fie inca efectul anticonceptionalelor?Eu imi doresc un bebe cat mai repede, ce as putea sa fac?
Sa ma ingrijorez?
2 comentarii
0
23-07-2013, ora 17:20
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
poi e normal sa fie mnic abia ti se teminase menstruatia, este efectul ac deoaece si eu am avut o poblema asemanatoare insa mie nu mi venea dupa interuperea lo. organismului ii ia 6 luni sa se refaca. si eu am luat ac 6 ani acum astept sa imi revin dpdv hormonal
0
23-07-2013, ora 17:21
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
cat despre bebe se recomanda macar 6 luni sa asteti dupa ce opresti ac sa iasa ele de tot din organism
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul