Entorsa + fractura dubla tibie-peroneu
Buna ziua / Hristos a inviat!
Acum cateva zile mama mea a achizitionat o 'frumoasa' dubla fractura de tibie si peroneu la glezna. I l-au pus la urgenta in ghips si urmeaza sa ne ducem la o alta radiografie pentru a vedea daca este nevoie de operatie. intrebarea mea este daca va fi nevoie de introducerea vreunei tije/surub operatia va presupune vreun cost avand in vedere ca ea se afla sub intretinerea mea iar plata CAS-ului s-a facut regulat in fiecare luna din an in ultimii 5-6 ani? Multumesc
Acum cateva zile mama mea a achizitionat o 'frumoasa' dubla fractura de tibie si peroneu la glezna. I l-au pus la urgenta in ghips si urmeaza sa ne ducem la o alta radiografie pentru a vedea daca este nevoie de operatie. intrebarea mea este daca va fi nevoie de introducerea vreunei tije/surub operatia va presupune vreun cost avand in vedere ca ea se afla sub intretinerea mea iar plata CAS-ului s-a facut regulat in fiecare luna din an in ultimii 5-6 ani? Multumesc
1 comentarii
Buna ziua!
Intr-un spital public, daca faceti dovada calitatii de asigurat, nu se plateste nimic.
Exista insa o mare problema: nu toate clinicile de traumatologie au materialele de osteosinteza necesare interventiei chirurgicale, prin urmare vi se va sugera sa vi le achizitionati.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Intr-un spital public, daca faceti dovada calitatii de asigurat, nu se plateste nimic.
Exista insa o mare problema: nu toate clinicile de traumatologie au materialele de osteosinteza necesare interventiei chirurgicale, prin urmare vi se va sugera sa vi le achizitionati.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6fractura de tibie si peroneu in urma unui accident rutier. Mai pot face sport?
- 42Dureri - sensibilitate tibie
- 36recuperare fractura tibie si peroneu
- 7Entorsa tibio-peroniera | tibio-fibulara
- 5Entorse si ligamente
- 3fractură tibie fără deplasare la copil de 3 ani
- 5Entorsa de ligament la cot
- 5recuperare dupa fractura de tibie
- 56Am fost dignosticata si operata cu diastazis tibio-peronier stang
- 1entorsa la un picior, dar la celalalt?
- 6Fractura Diafiza 1 3 Tibie
- 1din cauza diabetului s-a innegrit pielea de pe tibie?
- 0Recuperare Entorsa (+ligamente rupte) glezna
- 4Lovitura la tibie
- 3Meloreostoza
- 5Fractura dislocare entorsa cot drept
- 2Ruptura de tibie
- 14Dureri tibie
- 0Umflaturi langa tibie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: