Eozinofile marite
Buna ziua,
am eozinofilele marite si neutrofilele sub limita la mai multe analize. mai exact la toate testele in ultimele 3 ani am mereu EO peste limita
de exemplu am facut analizele mediacale anuale in aprile si EO era 5, 96% (limite 0-4)
acum le-am repetat si am 8, 3%.
am inteles ca exista mai multe cauze - paraziti, alergii. eu sunt alergic la ambrozie - dar alergia se manifesta doar in august - si nu o pot trata de ani de zile. intrebarea mea este: ESTE NORMAL SA AM EOZINOFILELE MARITE PE TERMEN LUNG? adica ele raman peste limita chiar daca alergia nu se manifesta.
am eozinofilele marite si neutrofilele sub limita la mai multe analize. mai exact la toate testele in ultimele 3 ani am mereu EO peste limita
de exemplu am facut analizele mediacale anuale in aprile si EO era 5, 96% (limite 0-4)
acum le-am repetat si am 8, 3%.
am inteles ca exista mai multe cauze - paraziti, alergii. eu sunt alergic la ambrozie - dar alergia se manifesta doar in august - si nu o pot trata de ani de zile. intrebarea mea este: ESTE NORMAL SA AM EOZINOFILELE MARITE PE TERMEN LUNG? adica ele raman peste limita chiar daca alergia nu se manifesta.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?