epididimita

dupa ce am fost diagnosticat cu infectie urinara si am urmat tratament cu tavanic 400 timp de 7 zile, durerea de la testicolul stang a fost la fel de persistenta ca la inceputul tratamentului, iar dupa examenul de urina facut la sfarsit nu a mai iesit infectie.Mi-au dat un alt diagnostic de epididimita si am mai urmat 7 zile cu ciprobeta 250, trei pe zi si ibuprofen.Acum nu ma simt bine deloc, durerile de la testicol nu ma lasa, parca nu am luat nici un tratament.Nu este umflat, nu ma ustura la urinare si nici febra nu am facut.Va rog, daca se poate un raspuns de specialitate, pentru ca ma aflu in Germania si am ajuns sa cer ajutor medicilor romani.Va multumesc!
1 comentarii

vezi daca epididimul e inflamat, marit, poate sa fie de la prostata sau de la o vena inflamata, normal tratamentul pt. acut macar 3 sapt. antibiotic dupa antibiograma +antiinflamatoare+gheata in prosop sub testicul, stat la pat 10 zile, daca e mai vechi de 3 luni e cronic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5infectie urinara?
- 4arsuri in zona vezicii urinare pina in penis
- 7Infectie urinara?
- 16infectie cu esherihia coli
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 1Infectie urinara sau?
- 1Infectie urinara Proteus
- 1infectii urinare, va rog un remediu
- 1Răspundeți - infecții urinare
- 103Infectie urinara cu enterococcus faecalis
- 7Infectie urnara
- 4Infecție urinara cronica
- 3Infectie urinara
- 4Infecție urinară
- 1Infecție urinară
- 1Bacterie urinara
Mai multe informații despre: Epididimita infectia urinara