Epididimita acuta acum 10 ani - consecinte actuale

11-09-2008
cristi222333
Nu este medic/terapeut
cristi222333
Buna ziua,

Ma numesc Cristian, am 25 ani si acum 9-10 ani am fost diagnosticat cu epididimita acuta ( ceva de genul acesta nu mai retin exact ). Mi se inflamase testiculul stang, ajunsese de marimea unui ou de gaina si aveam dureri destul de mari. Dupa o vizita la urolog mi s-a pus acest diagnostic si mi s-a dat un tratament de cateva zile. Am facut repaus la pat, aplicat pungi cu gheata sub testiculul respectiv si urmat tratamentul insa problema nu a disparut. Am revenit la medic si mi s-a prescris un alt medicament ( ceva elvetian si destul de scump daca mai retin ). In cateva zile testiculul s-a micsorat si durerile au disparut. Problema e ca s-a micsorat foarte foarte mult si asa a ramas. La palpare abia daca il simt, este foarte mic, de marimea unui bob de fasole...

Nu am avut nici un fel de problema de atunci, duc o viata sexuala normala, ejaculez normal ( am citit aici ca alte persoane ejaculeaza o cantitate mai mica de sperma - insa nu e cazul meu ).

Intrebarea mea este : exista pericoloul sa fi ramas steril ? Testiculul drept nu a avut nici o problema de-a lungul timpului, este normal. Banuiesc ca cel stang este inactiv acum datorita dimensiunilor reduse insa ma intereseaza daca exista vrun risc de sterilitate si pentru celalalt.

Va multumesc
2 comentarii
0
11-09-2008, ora 00:00
Yuri
Identitate neconfirmată
Yuri
Pentru a sti care e situatia actuala e necesara o spermograma.Daca e OK atunci sa fii sanatos.Daca totusi vrei sa fii sigur 100% ca vei avea mostenitori apeleaza la o banca de sperma.Astfel nu-ti va fi frica sa calaresti sa joci fotbal sau sa practici sporturi extreme.
0
12-09-2008, ora 00:00
cristi222333
Nu este medic/terapeut
cristi222333
Multumesc pentru raspuns. Poti sa-mi dai te rog mai multe detalii despre aceste banci de sperma ? Chiar nu prea stiu mai nimic... sunt in toate orasele ? Ce costuri implica etc ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: