Epilare zona intima barbat

26-12-2018
Alaric
Nu este medic/terapeut
Alaric
Buna ziua, sunt baiat si vreau si aflu cum pot scapa corect si in siguranta de parul din zona intima, aud de tot felul de variante cum ar fi cu lama, crema depilatoare, etc..daca se poate cateva pareri / experiente personale de la cei cu experienta va rog.
3 comentarii
0
28-12-2018, ora 12:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu va mai epilati inghinal. Se iau mult mai usor virusul HPV cancerigen, virusul HPV care provoaca veruci si herpesul genital.
0
28-12-2018, ora 13:40
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua
Parul inghinal are rolul lui, de protectie, de izolare etc. Sigur ca igiena este importanta dar ea se poate obtine fara a traumatiza zona.
Din punctul meu de vedere o solutie de compromis intre cele de mai sus este tunderea parului pubian cu o masina de tuns. Are avantajul reglarii si nu traumatizeaza zona caci nu irita pielea si nu smulge firul de par. Exista astfel de masini special facute pentru zonele sensibile si pot fi cumparate din comert/online.
O astfel de masina de tuns are si ea niste recomandari de ingrijire si igienizare pe care va recomand sa le respectati.
1
09-02-2019, ora 05:40
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Ia masina si rade intai grosul, apoi atent cu ala de barbierit gilette, orice om civilizat se rade, si fetele la fel, e mult mai placut vizual si igienic fara par, eu ma rad mereu, nu se mai strange transpiratie si altele pe parul ala. Multi fac asta, si la subrat se rad, si peste tot. Pui sapun sa alunece si dai cu aia usor chiar de mai multe ori intr-un loc pana se ia tot, apoi doar intretii si e mult mai simplu. Ce protectie ? Ca in zilrlr noastre te protejeaza imbracamintea. Nu se ia nici o boala, stai flex.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Epilare inghinala
  • Cele mai bune opțiuni de epilare pentru bărbați
  •