Epilatul pe brate poate cauza infectii?
In urma cu aproximativ doua saptamani, m-am epilat cu benzi de ceara pe brate.Insa dupa 6-7 zile am observat ca mi-au aparut in zona umerilor multe bubite roz si foarte dese, insa nu ma mananca. Sa fie vorba de o infectie? Cum as putea sa scap de ele?Mentionez ca au trecut 5 zile de cand mi-au aparut, am folosit si crema de galbenele insa nu pare sa fi functionat.
2 comentarii
Buna ziua,
Daca bubitele care v-au aparut seamana cu niste "cosuri" atunci cel mai probabil este vorba despre o foliculita si ati putea incerca o crema sau solutie cu antibiotic. Asfel de leziuni pot aparea frecvent dupa epilare.
Numai bine,
Daca bubitele care v-au aparut seamana cu niste "cosuri" atunci cel mai probabil este vorba despre o foliculita si ati putea incerca o crema sau solutie cu antibiotic. Asfel de leziuni pot aparea frecvent dupa epilare.
Numai bine,
Apar si pentru ca, creste firul de par care este mult mai subtire si moale pe brate si neputand strapunge pielea, irita locul. Poti folosi crema epilatoare, apar mult mai putin, dar nu este, in timp, eficienta ca epilarea prin smulgerea firelor.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese