Erectie
Mi-am inceput viata sexuala acum 4 ani cred, pana acum n-am avut nici o problema(erectii cat doream prima ejacualre dupa cel putin o jumatete de ora) dar nici n-am avut nici o relatie serioasa.sunt cu o fata de 3 luni (ea ma iubeste pe mine si eu pe ea) si de aprox o luna am erectie decat la inceput, in timpul contatului sexual erectia dispare destul de repede pe langa aceasta problema mi-a mai aparut si ejacularea precoce(ceea ce pana acum nu s-a intamplat).nu inteleg unde este problema am 18 ani nu beau(des), nu fumez, dar iau niste pastile pentru cosuri "unidox" iar in prima luna chair o luna jumate de cand sunt cu aceasta fata nu le-am luat. nu-mi explic dc numai am o erectie completa, de ce termin asa repede? astept un raspuns daca mai trebuie sa stiti ceva legat de mine astept intrebari.
1 comentarii
A mai fost un subiect ca acesta pe forum, asa cum l-am sfatuit pe celalalt iti spun si tie ca asta se va rezolva in timp dupa ce te obisnuiesti cu partenerul, dupa ce inveti sa-ti stapanesti erectiile dar pt toate e nevoie de timp.Se va rezolva de la sine.Dupa un timp daca schimbi partenera se va intampla la fel.Totul consta in obisnuita.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme de erectie
- 6nu pot face sex
- 9Poate imi spune cineva, daca se poate
- 6in timpul actului sexual penisul nu sta in stare de erectie
- 7problema-testicul
- 10Super problema - dispare erectia!
- 6Nu am erectie. Va rog frumos ajutati-ma ca nu as vrea sa dau gres si a 4 oara
- 4Probleme de erectie de la 17 ani ?
- 9i s-a facut rau in timpul sexului
- 3Probleme de erectie! Ce-i de facut?
- 12am erectie slaba.. ce pot face?
- 12Nu reusesc sa o fac cu iubita
- 3Decalotare dureroasa in erectie
- 10probleme cu potenta
- 2Problema erectie
- 9probleme de erectie
- 6Se scoala greu
- 2Probleme erectie
- 0Duere penis cand este in erectie