Erectie

Mi-am inceput viata sexuala acum 4 ani cred, pana acum n-am avut nici o problema(erectii cat doream prima ejacualre dupa cel putin o jumatete de ora) dar nici n-am avut nici o relatie serioasa.sunt cu o fata de 3 luni (ea ma iubeste pe mine si eu pe ea) si de aprox o luna am erectie decat la inceput, in timpul contatului sexual erectia dispare destul de repede pe langa aceasta problema mi-a mai aparut si ejacularea precoce(ceea ce pana acum nu s-a intamplat).nu inteleg unde este problema am 18 ani nu beau(des), nu fumez, dar iau niste pastile pentru cosuri "unidox" iar in prima luna chair o luna jumate de cand sunt cu aceasta fata nu le-am luat. nu-mi explic dc numai am o erectie completa, de ce termin asa repede? astept un raspuns daca mai trebuie sa stiti ceva legat de mine astept intrebari.
1 comentarii

A mai fost un subiect ca acesta pe forum, asa cum l-am sfatuit pe celalalt iti spun si tie ca asta se va rezolva in timp dupa ce te obisnuiesti cu partenerul, dupa ce inveti sa-ti stapanesti erectiile dar pt toate e nevoie de timp.Se va rezolva de la sine.Dupa un timp daca schimbi partenera se va intampla la fel.Totul consta in obisnuita.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2erectie prematura
- 6nu pot face sex
- 13impotenta!!!
- 7si eu probleme cu erectia
- 6ajutor! casatorie neconsumata
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 5problema cu penisul... erectie slaba
- 4Probleme cu erectia la inceperea actului sexual :(
- 4nu am erectie cu alte fete inafara de prietena mea... ce sa fac?
- 3inainte faceam de 3 ori fara sa se culce, dar acum odata si gata de ce asa?
- 21Erectii foarte dese, apetit sexual foarte mare
- 1mă termin repede ce pot face?
- 9probleme cu erectia si mentinerea ei
- 0Problema penis in erectie
- 6Cum scap de erectie definitiv?
- 8probleme cu ejacularea prematura si erectia?
- 2erectie foarte mare chiar si dupa ejaculare
- 0Erectie slaba dupa actul sexual. Erectia apare undeva la o saptamana dupa actul sexual.
- 3Dupa actul sexual
- 1Probleme în erecție
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: