Erectie | Forumul Medical ROmedic

Erectie

13-10-2008
degeaba1
Nu este medic/terapeut
degeaba1
Mi-am inceput viata sexuala acum 4 ani cred, pana acum n-am avut nici o problema(erectii cat doream prima ejacualre dupa cel putin o jumatete de ora) dar nici n-am avut nici o relatie serioasa.sunt cu o fata de 3 luni (ea ma iubeste pe mine si eu pe ea) si de aprox o luna am erectie decat la inceput, in timpul contatului sexual erectia dispare destul de repede pe langa aceasta problema mi-a mai aparut si ejacularea precoce(ceea ce pana acum nu s-a intamplat).nu inteleg unde este problema am 18 ani nu beau(des), nu fumez, dar iau niste pastile pentru cosuri "unidox" iar in prima luna chair o luna jumate de cand sunt cu aceasta fata nu le-am luat. nu-mi explic dc numai am o erectie completa, de ce termin asa repede? astept un raspuns daca mai trebuie sa stiti ceva legat de mine astept intrebari.
1 comentarii
0
13-10-2008, ora 00:00
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
A mai fost un subiect ca acesta pe forum, asa cum l-am sfatuit pe celalalt iti spun si tie ca asta se va rezolva in timp dupa ce te obisnuiesti cu partenerul, dupa ce inveti sa-ti stapanesti erectiile dar pt toate e nevoie de timp.Se va rezolva de la sine.Dupa un timp daca schimbi partenera se va intampla la fel.Totul consta in obisnuita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: