erectie de scurta durata

12-09-2013
afro29
Nu este medic/terapeut
afro29
buna ziua. sunt cu prietenul meu de aproape un an. Eu am 20 ani, iar.el are 23 de ani si a fost virgin. Dupa prima incercare e actului sexual, a fost nevoit sa isi faca operatia de circumcizie. La 3 luni dupa aceasta operatie, am incercat iar, pe parcursul mai multor zile, insa are o erectie care-l impiedica sa penetreze. Totul este absolut perfect pana in momentul penetrarii cand erectia ii scade. Sau, la 20-30 de secunde dupa ce reuseste penetrarea, erectia devine foarte slaba, aproape ca dispare. Inca de cand am incercat prima data sa facem sex, a fost ingrijorat pentru ca nu vroia sa ma dezamageasca. Eu l-am incurajat de fiecare data, dar el sta tot timpul suparat acum si se interiorizeaza. Ce sa fac, cum sa ma comport? Sunt convinsa ca nu are niciun alt fel de problema decat una psihologica, dar cum as putea sa il ajut sa treaca peste asta?
1 comentarii
0
16-11-2013, ora 16:27
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
afro29

Buna afro, sfatul meu pentru tine este asa:incercati ca momentele de iubire dintre voi sa fie cat mai relaxante si anume:faceti o baie impreuna, folositi lumanari parfumate, explorati-va mai mult trupurile)si cand ma refer la explorare ma refer la zonele erogene pe care si barbatii le au ca si femeile...barbatilor le place sa ii saruti pe gat(chiar sa ii musti putin)lobul urechii, pe spate, zona abdomenului care este plina de zone erogene...zona inghinala.eu acum nu stiu daca tu ii faci sex oral???pentru ca sexul oral este la fel de important, (asta il va tine in "priza"pe iubitul tau)dar cel mai important in toate astea este sa fie intr-un mediu relaxant, cu muzica ambientala si sa va explorati trupurile asa cum se cuvine pentru o placere mai mare!!!!sper ca am fost de ajutor!multa bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici