Erectie prelungita dupa terminarea actului sexual si ejaculare
In urma cu ceva vreme m-am confruntat cu probleme ce privesc apetitul sexual crescut, adica am avut un libidou exagerat de mare si mai multe erectii pe zi, acum dupa ce ejaculez ramane in erectie si gata pt a incepe o noua partida, daca ejaculez inauntru nu ma mai opresc tot continui pana la urmatoarea ejaculare.nu pot spune ca nu imi place, si mai ales prietenei mele, imi place sa o vad satisfacuta dar stiu ca ceva nu e in regula, sfaturi, pareri ? Vă rog si vă multumesc
2 comentarii
Buna. Cred ca multi barbati si-ar dori sa fie in situatia ta. Totusi, ce s-a intamplat nou in ultim vreme? Ai consumat anumite produse/medicamente speciale in ultima vreme? S-au petrecut anumite evenimente pe care le poti corela cu apetitul sexual crescut?
Nu, nu pot sa zic ca am luat ceva medicamente si etc, libidoul tot l-am avut de multa vreme si erectiile la fel doar ca inainte dupa ce terminam un act sexual imi trebuia o mica pauza pt a incepe unul nou, acum nu mai am nevoie de acea pauza, dupa ejaculare ramane in erectie.oare de ce?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.