Erectie prelungita dupa terminarea actului sexual si ejaculare

20-10-2012
dragos 1614
Nu este medic/terapeut
dragos 1614
In urma cu ceva vreme m-am confruntat cu probleme ce privesc apetitul sexual crescut, adica am avut un libidou exagerat de mare si mai multe erectii pe zi, acum dupa ce ejaculez ramane in erectie si gata pt a incepe o noua partida, daca ejaculez inauntru nu ma mai opresc tot continui pana la urmatoarea ejaculare.nu pot spune ca nu imi place, si mai ales prietenei mele, imi place sa o vad satisfacuta dar stiu ca ceva nu e in regula, sfaturi, pareri ? Vă rog si vă multumesc
2 comentarii
0
22-10-2012, ora 22:29
Dr.Psih.Gabriela Marin
Identitate neconfirmată
Dr.Psih.Gabriela Marin
Buna. Cred ca multi barbati si-ar dori sa fie in situatia ta. Totusi, ce s-a intamplat nou in ultim vreme? Ai consumat anumite produse/medicamente speciale in ultima vreme? S-au petrecut anumite evenimente pe care le poti corela cu apetitul sexual crescut?
0
25-10-2012, ora 09:58
dragos 1614
Nu este medic/terapeut
dragos 1614
Nu, nu pot sa zic ca am luat ceva medicamente si etc, libidoul tot l-am avut de multa vreme si erectiile la fel doar ca inainte dupa ce terminam un act sexual imi trebuia o mica pauza pt a incepe unul nou, acum nu mai am nevoie de acea pauza, dupa ejaculare ramane in erectie.oare de ce?
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici