Erectii dese ejaculare precoce si un penis de 21 cm
Buna, de vreo luna de zile am inceput sa am pana la 10 erectii ziua, e foarte neplacut mai ales cand ai treaba prin birouri si etc, am pofte de a face se, iar cand vine vorba de sex, am un penis de circa 20-21 cm, incep preludiul, si dupa ce incep sa fac sex ejaculez dupa. 2-3 minute, ce sa ma fac? Sfaturi si ajutor daca se poate va rog frumos sunt foarte dezamagit
4 comentarii
Imi raspunde si mie careva va rog nu stiu ce sa fac
Bună, este vorba despre o supraactivare sexuală generală asociată cu hipersensibilitate. Libidoul este foarte crescut iar în timpul activităţii sexuale cel mai probabil există un grad crescut de anxietate, fiindcă problema durează de mai mult timp.
Pentru informaţii generale, am postat cu ceva timp în urmă recomandări pentru ejacularea precoce.
Pentru informaţii generale, am postat cu ceva timp în urmă recomandări pentru ejacularea precoce.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ejacularea precoce poate fi urmare a unei boli venerice?
- 7erectie slaba.
- 3cand ma masturbez si penisul imi este in erectie nu mi se decaloteaza complet...
- 7ejaculare precoce?
- 6Nu am erectie. Va rog frumos ajutati-ma ca nu as vrea sa dau gres si a 4 oara
- 2ejacularea rapida
- 5Ejaculare precoce!!!
- 20i-am bagat degetele in vagin
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 2Urinarea este imposibila in timpul erectiei?
- 8Aparent suntem o familie fericita
- 3va rog sa ma ajutati cu orice sfat
- 10ejaculare precoce urmata de erectie slabuta
- 0Problema majora a erectiei
- 2Nu am erecție
- 2erectie foarte mare chiar si dupa ejaculare
- 6Ejaculare prepoce
- 2Penis mic si probleme erecte + DZ
- 3Erecție dupa ejaculare
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce erectia erectii dese
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: