Eresctie slaba si lipsa libidou

18-05-2013
stefanav
Nu este medic/terapeut
stefanav
Buna ziua am nevoie de ajutorul dv va rog.
Am 30 ani si sunt intr o relatie de o luna. Am avut doua raporturi sexuale cu prietena si a fost super. Apoi am fost plecat 10 zile si am cunoscut o alta tipa pentru care nu am sentimente. Iar dupa ce am revenit langa prietena mea am avut o pana de erectie prima data si o saptamana mai tarziu o a doua si o senzatie ciudata (nu mai eram deloc atras de prietena mea) am avut doar o erectie slaba.
Nu e prima data cand mi se intampla. Am fost intr o relatie de 3 ani cu cineva si la inceputul relatiei mi s a intamplat de 3 ori acelasi lucru si apoi a fost bine. (am luat si niste vitamine care contineau tribulus). Cred ca problema mea principala e ca nu stiu sa mi deconecte creerul de la problemele zilnice, din cand in cand sufar de depresie si cred ca nivelul testosteronului din organism nu este constant (am perioade f bune si perioade rele). Spune ti mi va rog ce medicamente pentru relaxare mentala as putea lua si care sa nu ma relaxeze si sexual. Ca pe partea de libidou voi incerca Branca Ursului si o cura cu telina dar daca creerul nu ma asculta nici erectia nu va aparea. Multumesc pentru ajutor.
4 comentarii
0
18-05-2013, ora 23:29
nicu07
Nu este medic/terapeut
nicu07
Incearca Tian Li.. Il gasesti la orice farmacie naturista..
In caz de exista intrebarea cat costa, e cam 18-20 de lei
0
22-05-2013, ora 15:12
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Buna ziua,
"Crierul nu mă ascultă", aici de fapt se întâmplă totul. Citiţi vă rog recomandările mele pentru tulburările erectile, în postările anterioare (accesaţi profilul).
Vă recomand o intervenţie psihologică prin psihoterapie cognitivă şi comportamentală, online sau faţă în faţă.
Numai bine
0
23-05-2013, ora 16:32
stefanav
Nu este medic/terapeut
stefanav
Buna ziua din nou. Am o saptamana de cand iau branca ursului de 3 ori pe zi si simt imbunatatiri in starea de spirit si nivelul de testosteron resimtit in grosimea vocii si disparitia starii de slabiciune resimtite acum ceva vreme, si cresterea poftei de sex. mi am facut analize progesteron si testosteron - primul e in jur de 0.8 (val normale 0-1.2) iar testosteron 500 - (val normale 300-950 pentru varsta mea). Deci sunt aproape sigur ca pana a fost influentata de starea psihica pe care o aveam plus o mica depresie care mi mai da tarcoale din cand in cand.
Avand in vedere ca nivelul de testosteron e in limite normale dar destul de scazut avand in vedere ca a fost recoltat dimineata cand ar trebui sa fie maxim cred ca ar fi bine sa iau in calcul o dieta care sa creasca productia naturala (telina, ciocolata, smochine, vin rosu, sau cate o lingura de ulei extravirgin seara) Multumesc pentru sfaturi. Inca mai sper sa gasesc un medicament care sa te faca mental relaxat fara sa ti afecteze potenta ceva de genul celor pe care le iau unii prezentatori emotivi pentru a face prezentari publice bune, exista substante care te fac sa te relaxezi mental si care ti permit sa accesezi informatia din creer pe care nu reusesti sa o scoti in circumstante de stres, emotivitate si presiune din partea publicului.
Va doresc multa sanatate
0
30-05-2013, ora 12:20
stefanav
Nu este medic/terapeut
stefanav
Mi s a intamplat si a treia oara.imi vine sa intru in pamant. Si luasem si jumatete de astila de cialis...eram atat de stresat nu stiu ce era cu mine. Si a dat si ea seama ca ceva nu e in ordine. Mi a spus dupa ca i am transmis si ei starea aia de anxietate. Deci ma simt in ultimul hal. Stima de sine la nivel minim si chiar daca a trecut o zi starea de anxietate (de parca as avea emotii) persista de vre o 6 ore... Stie careva vre un psihoterapeut bun si nu foarte scump in suceava ? Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici