eritem fesier

08-11-2007
puica
Nu este medic/terapeut
puica
fetita mea are o iritatie puternica in zona genitala.Nu stiu ce unguente sa mai folosesc.Am folosit neopreol, cutaden, bepanten, pudra si tot degeaba.Cand face treaba mare e jale.O spal cu, , klorane, , o ung dar degeaba, parca se acutizeaza.Am incercat sa o las fara scutec, dar degeaba, spune doar dupa ce a facut
7 comentarii
0
08-11-2007, ora 00:00
evelinne_26
Nu este medic/terapeut
evelinne_26
cel mai bine cereti sfatul medicului, poate d-voastra ii aplificati iritatia cu tot felul de unguiente...Multa sanatate
0
16-11-2007, ora 00:00
pisoiman
Nu este medic/terapeut
pisoiman
Puica, si fetita mea de 8 luni are aceeasi problema. Chestiunea a debutat foarte devreme, pe la 2 luni ca un "eritem micotic" (asa l-a denumit pediatrul nostru). Am tratat-o cu Triderm, aceasta fiind o crema ce contine si un antimicotic (clotrimazol), un antibiotic si cortizon.. cred a asa se cheama acel compus. Pe moment i-a ameliorat problema dar ulterior a tot recidivat.. si a recidivat.. si iar a recidivat.. si orice am incercat sa fac nu am reusit sa scapam de aceasta iritatie a zonei genitale de 6 luni. Sunt ingrijorata pentru ca de acest cortizon am auzit numai lucruri rele.. dar si daca nu o dau cu el macar din cand in cand eritemul se agraveaza. Am incercat si eu cu creme pe baza de zinc, de vaselina cu bepanthen.. nimic nu da rezultate. In plus micutza mea are si piele cu tendinta atopica, dar din fericire a scapat de bubitzele de pe corp cu gama Stellatopia de la Mustela. Daca ai aflat vreo solutie te rog sa ne dai si noua de stire. Voi mai merge pe la dermatologi.. dar sunt tare ingijorata.
0
17-11-2007, ora 00:00
pirina
Nu este medic/terapeut
pirina
Fetita mea de 13 luni are cam aceeasi problema. Ce-i fac eu?
O spal de fiecare data cu apa calduta( ceai de musetel), de la toate tipurile de servetele umede se irita, o usuc prin tamponare cu un prosop de bumbac si o dau cu crema LANOZINC de la Bioeel (sau bepanthen) care e mai ieftina ca altele dar la multi copii a dat rezultate bune(aprox 7 lei), si pina la urmatoarea schimbare a pampersului s-a rezolvat problema; daca nu, o dau cu crema pina nu mai este rosie deloc! Succes! La mine a mers, eram si eu disperata, incercasem toate cremele si nu i-a mers cu nimic chiar din prima luna de nastere dar de cin am mers pe aceasta formula e totul bine!
0
13-12-2007, ora 00:00
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
ati incercat bepanthen? eu l-am folosit mult timp, si mi-a fost de folos in cazul baietelului meu, numai ca sunt copii care se irita de la orice fel de unguient aplicat pe fundulet, asa ca ar trebui sa faceti o pauza o perioada fara a-l mai da pe copilas cu nimik, poate ii va trece de la sine, eu chiar am cunoscut asa un caz la care nu ii pria nimik, nici un fel de crema. multa sanatate
0
09-01-2008, ora 00:00
Dr.S
Nu este medic/terapeut
Dr.S
Ca o sugestie, incercati sa folositi scutece de la alta firma !Va recomand de asemenea sa consultati un medic homeopat;, in cazurile cu teren atopic(predispozitii pentru alergii, iritatii, etc) remediile homeopate fac minuni.Nu stiu in ce oras locuiti, eu va pot recomanda cativa medici din Timisoara daca veti dori.
0
28-02-2008, ora 00:00
biluta
Nu este medic/terapeut
biluta
buna seara,
si eu am patit la fel cu baietelul meu, acum in varsta de 1 an si 3 luni. Am schimbat si scutecele, l-am uns cu diferite creme, il spalam la fundulet dupa fiecare caca, dar iritatia de la fundulet nu disparea. Acum 1 luna, la recomandarea unui medic pediatru i-am dat 10 zile Ecoflorina, 1 flacon/zi si iritatia a disparut si nu a mai aparut. Era ceva de la stomacel, avea scaunele prea acide, nu digera bine mancarea (piureurile de fructe erau de vina). Puteti sa intrebati medicul curent despre administrarea de Ecoflorina. Multa sanatate!
0
22-07-2010, ora 09:36
miki1980
Nu este medic/terapeut
miki1980
Pt. puica. Fai analize coproparazitologice, sar putea sa fie o infectie la stomac.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Usturimi vaginale - cauze și tratament
  •