Escapell? Insarcinata? Am mare nevoie de un raspuns!

07-01-2010
MP160
Nu este medic/terapeut
MP160
Buna. In data de 31 decembrie spre 1 ianuarie am facut sex. In prima parte a fost totul ok, am folosit prezervativul, a ejaculat in el. Apoi a fost la baie sa il arunce si sa se spele. In continuare a urmat a doua parte in care el nu a ejaculat insa prezervativul s-a rupt. Pe data de 3, am calculat, la interval de 59 de ore am luat totusi Escapell datorita ingrijorarii ca ar fi putut totusi ramane ceva la el chiar si daca s-a spalat. Spermatozoizii au totusi viata lunga. Pe data de 6 spre 7, adica ieri noapte am inceput niste sangerari usoare. Tin sa mentionez ca am avut menstruatia din 28 pana in 31 decembrie. De obicei am dureri de burta de la menstruatie si ma simt rau, insa la sangerarea aceasta de azi noapte nu am simtit absoult nimica, nici macar ca a venit. As dorii sa stiu de ce a aparut sangerarea si care sunt sansele sa raman insarcinata. Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
07-01-2010, ora 18:10
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este o sangerare care apare in majoritatea cazurilor la aproximativ o saptamana dupa contraceptia de urgenta.

Sansele de a fi insarcinata sunt practic inexistente.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul