Escapelle

Buna. Am avut ciclu pe douazeci si patru ianuarie iar apoi la o saptamana am avut un contact sexual care nu s-a terminat bine. Am luat pastila imediat in acea zi. Dupa sase zile au inceput sangeratile (le-am de trei zile ) care seamana cu ciclul doar ca este mult mai lichid. E prima data cand mi se intampla asta si nu am abuzat de ele. Intrebarile mele sunt: cat de mult poate tine sangerearea? Pe voi cat v-a tinut? E normal sa curga asa mult?
1 comentarii

Buna ziua!Am avut contact sexual cu logodnicul si am uitat sa i-au pastila de a-2a zi, de atunci a trecut doar cateva ore ce as putea face sa previn o sarcina nedorita?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 5ce sa fac.. sa iau pilula de a doua zi?
- 6Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
- 3Pilula de a doua zi (Postinor 2)
- 2pilula de a doua zi salvare sau oroare ? va rog sa ma ajutati
- 1Pilula de a 2-a zi. In ce masura afecteaza aceasta pastila menstruatia?
- 0Sângerare lungă după Postinor
- 1Am facut sex, si a avut un mic esec.
- 0Care sunt consecintele Postenor, administrate de 4 ori in 6 luni?
- 3Sarcina dupa escaplle
- 1Scurgeri anormale...
- 1Intarzie menstra, pastila de a doua zi.
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 1Pot fi insarcinata?
- 0Am nevoie de ajutor! Pastila de a doua zi - mai pot lua una dupa 2 luni?
- 0Contracepție
- 2POSTINOR-2 menstruatie prematură
- 0Pastila de a doua zi de doua ori intr-o luna
- 0Am luat escapelle si inca nu mi a venit menstruatia
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi