Esofagita de reflux

Buna ziua,
Referitor la boala de reflux gastroesofagian este normal sa prezint un mucus galben pe peretele gatului dimineata cand ma trezesc, insotit de o usoara usturime? Mentionez ca senzatia de usturime dispare imediat dupa ce elimin secretia/mucusul. Sunt in afara tarii pana la sf lunii si imi este teama sa nu fie ceva complicatii.
Va multumesc anticipat
Referitor la boala de reflux gastroesofagian este normal sa prezint un mucus galben pe peretele gatului dimineata cand ma trezesc, insotit de o usoara usturime? Mentionez ca senzatia de usturime dispare imediat dupa ce elimin secretia/mucusul. Sunt in afara tarii pana la sf lunii si imi este teama sa nu fie ceva complicatii.
Va multumesc anticipat
2 comentarii

Buna ziua.
Evident ca nu e normala acea secretie. Dar daca sunteti si fumatoare, ar putea fi o secretie traheala.
Evident ca nu e normala acea secretie. Dar daca sunteti si fumatoare, ar putea fi o secretie traheala.

Multumesc pentru raspuns. Nu sunt fumatoare. As putea sa trimit o fotografie cu acest mucus. Sunt in China momentan si este foarte complicat sa ma inteleg cu dr din spital. Am fost sa solicit o endoscopie dar mi-au facut o ecografie abdominala unde rezultatele au iesit in limite normale si Helicobacter negativ. Din pacate endoscopia nu am reusit inca sa o fac din cauza lipsei de comunicare.
Pe 2 dec ajung acasa si am sa efectuez endoscopia. Pana atunci urmez un tratament cu Rabeprezole de 20mg dimineata si Domperidone 3x zi, combinat cu dieta.
Pe 2 dec ajung acasa si am sa efectuez endoscopia. Pana atunci urmez un tratament cu Rabeprezole de 20mg dimineata si Domperidone 3x zi, combinat cu dieta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4reflux gastroesofagian?
- 16o problema...mai rara
- 7BRGE, esofagita, posibil RFL, complicatii?
- 4Reflux
- 2reflux gastroesofagian
- 16Boala de reflux
- 0reflux-esoga gastroesofagian
- 4Dureri mari, helicobacter, esofagita
- 2BRGE, hernie hiatala, disfagie sau probleme cu plamanii?
- 18Reflux Gastroesofagian !!!! operatie!!!?Domnu Valeriu!!!
- 2Pulsatii burta zilnice
- 0Gastrită sau Reflux gastroesofagian
- 3BRGE, un răspuns vă rog
- 0Reflux gastroesofagian spontan si la manevre de provocare - ce inseamna?
- 2Disfonie
- 0Senzatie de frig de la stomac?
- 2Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil
- 1Reflux gastroesofagian dureri în piept
- 2Nodul ficat si Ca 19, 9 usor crescut
- 0Slabesc si nu ma mai ingras. esomeprazol
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: