Esofagita de reflux si gastrita copil 7 ani
Buna seara! Avem o problema cu copilul.Are 7 ani.In septembrie anul trecut, a avut covid.A avut febra si o stare de voma in prima zi, o senzatie de voma a treia zi si asta a fost tot.Peste 2 saptamani a inceput sa se trezeasca din somn, cu o senzatie de voma.Pana la sfarsitul anului a avut 4 episoade.Anul acesta i s-au intensificat si se repeta.Se trezeste din somn (cam la 2 ore dupa ce adoarme), cu durere de burta, tuse puternica care da in senzatie de voma si frisoane.I s-a facut endoscopie, cu rezultat:esofagita de reflux, gastrita, polip esogastric.A facut tratament 2 luni dar simptomele se repeta.Ce am putea face? Ar putea avea altceva?Un gastroenterolog bun, ne puteti recomanda?
Multumesc!
Multumesc!
1 comentarii
Si eu am patit la fel. In directa legatura cu un episod covid, am ramas cu o gastrita pe care nu reusesc sa o mai tin sub control si care ma dispera.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sufar de stenoza esofagiana - sfaturi
- 6Esofagita gr. B ( Los Angeles) + Salami Ulcer Duodenal
- 5Inceput de gastrita
- 12bila lenesa... esofagita de refux... colita...
- 14Gastrită de reflux biliar
- 4am fost diagnosticata cu ulcer esofagian de tip medicamentos
- 0Zentel poate produce gastrita?
- 8Esofagita Gr B. Cu simptome ciudate
- 2Gastrita!!!!
- 2Gastrita sau probleme cu fierea?
- 4Esofagita de reflux cronica?
- 2am o gastrita re reflux si o esofagita de reflux
- 2Tumoare maligna esofagiana
- 4Dureri mari, helicobacter, esofagita
- 3Endoscopie digestiva
- 3Ajutor va rog! Din decembrie ma simt rau.
- 8Buna ziua am fost diagnosticat cu cu gastrita antrala cu metaplazie intestinala
- 2Gastrita
Mai multe informații despre: Esofagita gastrita refluxul gastroesofagian la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: