este bun tratamentul?

12-10-2011
victor1984
Nu este medic/terapeut
victor1984
am avut dureri la rinichiul stg.mi s-a dat sumar urina, urocultura dar inca nu sunt gata.intre timp mi s-a facut o radiografie la rinichi si mi-a iesit o piatra cam mare dar la rinichiul drept.este posibiul sa se transmita durerea de la rinichiul dr la cel stg? pana ies analizele mi s-a dat sa iau ROWANEX 3 PE ZI, CETEBE, NO-SPA, VOLTAREN, ASPACARDIN.ESTE BUN ACEST TRATAMENT PANA IMI IES ANALIZELE.DR DE LA RADILOGIE MI-A ZIS SA MAI FAC SI O UROGRAFIE DAR TREBUIE SA STAU INTERNATA SI MOMENTAN NU POT, AM UN NEPOTEL IN GRIJA... VA ROG UN SFAT
2 comentarii
0
13-10-2011, ora 03:48
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Urmati tratamentul prescris pana ce este gata rezultatul uroculturii, apoi mergeti cu acest rezultat la medic. In conditii de colica renala, faceti urografie numai la indicatia expresa a medicului dv de familie.
0
18-10-2011, ora 12:46
victor1984
Nu este medic/terapeut
victor1984
de cand v-am scris pe net, au iesit rezultatele la urocultura si sumar urina.urocultura-ex microscopic S.U-celule epiteliale, plate.flora bacteriana absenta, gen, specie, apreciere cantitativa -1000 UFC/MLURINA.interpretare urocultura-lipsa flora microbiana.urina-hematii-neg, densitate 1.020, ph-5.5, leucocite-10, nitriti-neg, proteine-neg, glucoza normala, corpi cetonici-neg, uribilinogen-norm, bilirubina-neg.daca urocultura si urina sunt bune, atunci de la ce m-a durut rinichiul stg.in urma tratamentului care mi s-a dat momentan durerile au cedat.dar piatra de la rinchiul dr cum se poate sfarama.
Adaugă un comentariu / răspuns