este bun tratamentul?
am avut dureri la rinichiul stg.mi s-a dat sumar urina, urocultura dar inca nu sunt gata.intre timp mi s-a facut o radiografie la rinichi si mi-a iesit o piatra cam mare dar la rinichiul drept.este posibiul sa se transmita durerea de la rinichiul dr la cel stg? pana ies analizele mi s-a dat sa iau ROWANEX 3 PE ZI, CETEBE, NO-SPA, VOLTAREN, ASPACARDIN.ESTE BUN ACEST TRATAMENT PANA IMI IES ANALIZELE.DR DE LA RADILOGIE MI-A ZIS SA MAI FAC SI O UROGRAFIE DAR TREBUIE SA STAU INTERNATA SI MOMENTAN NU POT, AM UN NEPOTEL IN GRIJA... VA ROG UN SFAT
2 comentarii
Urmati tratamentul prescris pana ce este gata rezultatul uroculturii, apoi mergeti cu acest rezultat la medic. In conditii de colica renala, faceti urografie numai la indicatia expresa a medicului dv de familie.
de cand v-am scris pe net, au iesit rezultatele la urocultura si sumar urina.urocultura-ex microscopic S.U-celule epiteliale, plate.flora bacteriana absenta, gen, specie, apreciere cantitativa -1000 UFC/MLURINA.interpretare urocultura-lipsa flora microbiana.urina-hematii-neg, densitate 1.020, ph-5.5, leucocite-10, nitriti-neg, proteine-neg, glucoza normala, corpi cetonici-neg, uribilinogen-norm, bilirubina-neg.daca urocultura si urina sunt bune, atunci de la ce m-a durut rinichiul stg.in urma tratamentului care mi s-a dat momentan durerile au cedat.dar piatra de la rinchiul dr cum se poate sfarama.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 8Urina deschisa la culoare
- 2Nu tin deloc urina
- 0Un chist mic pe partea stingă la rinichi
- 1Urinare frecventa dar fara simptome
- 3Rezultat analiza sange si urina, Femeie 66 de ani
- 2Rezecția vezicii urinare
- 3Rezecția vezcii urinare ( Scoaterea vezicii urinare afară )
- 1Klebsiela
- 1Formatiune rinichiul drept
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)