Este nevoie de implant?

04-01-2008
rael
Nu este medic/terapeut
rael
Buna ziua. Am si eu cateva intrebari la dumneavoastra, pt ca eu habar n-am si cu toti acesti termeni mai bine. dar. Nu am avut grija de dintii mei mai de loc si ma mir cu de mai am inca cate ceva din ei, pe parte de sus de la caninul din stanga pana in spate nu mai am nik iar de la caninul din dreapta am lipsa cred 2 apoi am unul care cred ca se poate salva, apoi lipsa unul si mai am pe ultimul. Iar cu parte de jos este cam la fel nu mai ca nu de la canin ci al 2-lea de dupa el in stanga lipsa pana in spate iar al 2-lea de dupa canin in dreapta lipsa cred 2 sau 3 dar il mai am pe ultimul. Ce se poate face si pt ce pot opta ? De cate implanturi am nevoie? Va multumesc anticipat
1 comentarii
0
06-01-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
TEORETIC TRATAMENTUL CU IMPLANT SE FACE ATUNCI CAND NU MAI EXISTA DINTI INTR-UN LOC SAU MAI MULTE LOCURI.PRACTIC INSA TREBUIE SA SE TINA CONT DE MAI MULTI FACTORI PRINTRE CARE SI IGIENA PACIENTULUI, CARE LA DVS, A LASAT DE DORIT
IN CONDITIILE PE CARE LE-ATI PREZENTAT..PARTEA DE SUS:
STANGA 3 IMPLANTURI
DREAPTA TRATAMENT CLASIC CU PUNTE DENTARA(SE SLEFUIESC DINTII SI SE LEAGA INTRE EI.)

PARTEA DE JOS.
STANGA 1 IMPLANT
DREAPTA TOT PUNTE DENTARA

PLANUL DE TRATAMENT RESPECTIV VREAU SA INTELEGETI CA ESTE TEORETIC PTR CA LA O CONSULTATIE LA MEDIC S-AR PUTEA SA SE OBSERVE UNELE COMPLICATII CARE IL POT MODIFICA INTR-O MASURA MAI MARE SAU MAI MICA
LA REVEDERE! Dr.Cosmin MARIN
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul