Este normal ca barbat sa aibe orgasm in fundulet???

Buna ziua am avut relatii doar cu femei si acum sant inpreuna cu partenera mea ne intelegem minunat.de cativa ani iam spus adevarul despre mine ca ador si barbatii eu fiind pasiv si dupa multe discutii a acceptat si am facut si swinger inpreuna.inainte
Ma intalnisem cu barbati pe ascuns acum sant fericit ca o pot face oricand chiar iubita mia recomandat sa am pe cineva stabil o relatie.am o doriinta de nestapanit ma gandedc intruns la barbati..am uitat sa va spun am 45ani si abia de 4ani am marturisit iubitei ca imi place sa fiu penetrat sa fiu iubit de un barbat.intrebarea este daca e normal sa an orgasme atat de puternice in fundulet doar inauntru fara ejaculare.este o placere intensa si pe plan sexual prefer sa fiu dominat de un barbat in toate punctele de vedere decat sa fac sex cu o femeie.se poate scapa de aceste fantezii?
Ma intalnisem cu barbati pe ascuns acum sant fericit ca o pot face oricand chiar iubita mia recomandat sa am pe cineva stabil o relatie.am o doriinta de nestapanit ma gandedc intruns la barbati..am uitat sa va spun am 45ani si abia de 4ani am marturisit iubitei ca imi place sa fiu penetrat sa fiu iubit de un barbat.intrebarea este daca e normal sa an orgasme atat de puternice in fundulet doar inauntru fara ejaculare.este o placere intensa si pe plan sexual prefer sa fiu dominat de un barbat in toate punctele de vedere decat sa fac sex cu o femeie.se poate scapa de aceste fantezii?
6 comentarii

Nu ai sa scapi "fetit-o "de fantezii, iar a doua problema, e f f daunator sa NU ai ejaculare, nu acum ci mai tirziu. Intrebarea mea este , aveti copii ?. Altii la 45 de ani au si nepoti iar tu te "gindesti numai la barbati " dupa cum spui.

Ca sa-ti explic de ce e daunator, tu nu ejaculezi in "fundulet " ci in vezica urinara pentru ca la tine se face mare presiune pe prostata pentru at-ti produce orgasmul "atit de puternice ".

Am ejaculare cand fac sex cu o femeie dar cand sant penetrat de un barbat simt o placere imensa orgasm atat de placut si uneori am si ejaculare normala dar de cele mai multe ori am ejaculare orgasm inauntru.banuiesc si am inceput sa ma gandedc ca daca asa sant nu ma pot schimba.avem copii din casatorii diferite.ma vad lejer si in situatia de avea un iubit stabil cred ca sant bisexual.nici eu nu ma inteleg bine.imi iubesc sotia dar imi doresc si un barbat in viata mea.va multumesc pentru raspuns va doresc o zi minunata

Si da..ai dreptate cand mi-ai zis 'fetito' in raspunsul tau.cand sant cu o femeie sant barbat dar atunci cand sant cu un barbat devin foarte submisiv imi place sa port dresuri lenjerie sexy de femeie si ma comport exact ca o femeie.poate este greu de i teles..imi iubesc sotia stie despre nine ma accepta asa dar si cu un barbat ma simt minunata si la fel de bine as fi putut trai si cu un barbat.am incercat sa ma schimb dar este inposibil am ajuns sa imi doresc si un iubit stabil

Daca spun la "balamuc " o sa fiu catalogat eu ca fiind anormal. Oare unde o sa ajungem ? Du te omule si vorbeste cu un psiholog

E normal îți este stimulata prostata și dacă ai descoperit asta ca și alții știi ca este mult mai mare orgasmul tău când e presiune pe prostata prin anus.
E okay poți ruga nevasta sa va facă #pegging, sau și asa #threesome sau #4some cu parteneri bisexuali poate si sotia e bi- curioasa. Atita timp cit va simțiți toți bine chiar nu merita sa stai de vorba sa auzi ce cred alții. E viata ta faci ce vrei cu ea.
E okay poți ruga nevasta sa va facă #pegging, sau și asa #threesome sau #4some cu parteneri bisexuali poate si sotia e bi- curioasa. Atita timp cit va simțiți toți bine chiar nu merita sa stai de vorba sa auzi ce cred alții. E viata ta faci ce vrei cu ea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu am orgasm vaginal
- 5Nu am orgasm.. am 18 ani
- 4nu am orgasm?
- 3e normal sa am usturimi la urinare dupa sex?
- 3probl cu orgasmul vaginal
- 36orgasm...simturi...
- 7Casatorita de 25 ani, dar relatia noastra sexuala nu a mers niciodata
- 6gonoree?
- 5Sexul anal dupa un avort...va rog dati-mi un sfat!!!!!!
- 5oare e homosexual?
- 3dupa sex anal, am senzatii ciudate la nivelul penisului
- 3Orgasmul
- 7Rupt prezervativ in timpul sexului anal
- 1Orgasm vaginal fara spasme, placere?
- 12Am nevoie de un raspuns rapid !
- 3Despre orgasm si ejacularea feminina
- 2orgasm clitoridian?
Mai multe informații despre: Orgasmul Sexul anal Homosexualitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: