Este normal că soțul sa nu vrea sex decit o data la 2-3 luni | Forumul Medical ROmedic

Este normal că soțul sa nu vrea sex decit o data la 2-3 luni

04-05-2021
Cleopatra86
Nu este medic/terapeut
Cleopatra86
Pe scurt am 34 ani, căsătorită a doua oară, soțul 39...deci nu asta ar fi problema...totuși din 2017 ( după 5 ani de la căsătorie) relația sa răcit.. sa zic din punct de vedere al frecventei relațiilor sexuale, pentru că foarte romantic nu a fost niciodată, dar sexul mai scădea din problema. De cînd ne-am mutat la apartament (2017) eu dormeam cu fata, el în alta camera.Eu de firea mea nu prea cer sex decit dacă vine el cu inițiativă...credca așa Sint eu de natura mai introvertita. Totuși nu sunt de fire sa refuz cînd vine vorba. Pe la mijlocul 2017 am intilnit un bărbat cu care am inceput o frumoasa și romantica relație, dar care nu a durat mai mult de citeva luni, din cauză că eu nu îmi imaginam sa îmi înșel soțul. ( Îmi părea ceva o lovitură fatală pentru familie). Între timp in familie nu se schimbase nimic, fara atenție din partea lui, fara complimente, fara ieșiri în oraș, din cauza lucrului lui nu avem deloc timp sa petrecem împreună, dar lucrul asta el nu l-a văzut niciodată că o problema.nu se grăbea acasă, nici un pic de afecțiune...iată așa bărbat de parcă nici nu te vede, nici nu te aude. Casnicia a luat o rutina de nedescris, eu nu mă simt atrasa de el, și după cum am înțeles nici el de mine.niciodata nu i-am reproșat că de ce nu se culca cu mine, de ce, de ce...am luat lucrurile că așa e el...dar am obosit..și nu înțeleg este normal că 2 soți sa doarmă separat, sa facă sex la 3 luni...sa nu se simtă atrași... și dacă prezenta copiilor comuni mă obligă să înghit tot așa cum este...și să nu mă pling.Eu Sint de părere că dorința sexuală nu vine numai dintro necesitate fiziologica, dar și dintr una emoționala. La noi nu e nici una nici alta.eu trăiesc cu el de dragul copiilor sa nu-mi supăr părinții.precizez el că om nu este rău, sau violent.consuma in schimb multa bere..zilnic.e dependent as zice.dar nu asta e problema.simt ca nu-mi trăiesc viața, că nici nu am bărbat, că nu reprezint interes decit cînd îi dau de bănuit...cum se poate un bărbat normal sa nu vrea sex măcar o dată pe săptămână.mie mii rusine să îl întreb.sm impresia că este că și cum aș cersi
10 comentarii
0
04-05-2021, ora 08:50
Adryan04
Nu este medic/terapeut
Adryan04
Din punctul meu de vedere nu este normal sa-si neglijeze atributiile de sot, poate si tu ca sotie ai uitat de el si din cauza asta sunteti mai distanti dar incercati sa reaprindeti flacara ce a fost stinsa fara voia voastra
0
07-05-2021, ora 21:45
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Ori nu mai poate, ori are pe alta (nu zice ca nu se poate, ca e naivitate asta), verifica-l cumva fara sa stie.
0
10-05-2021, ora 16:04
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Mi se pare că nu este normal faptul că nu comunicați.
Cum adică să cerșești sex?
La noi în casă primul care poftește ridică două degețele. Vorbim despre fanteziile sexuale, unele nebune rău.
Și nu de puține ori am ajuns sa facem sex chiar și când nu aveam chef și din cel cu scântei.
Vezi tu, noi bărbații suntem foarte atrași de gesturile voastre un sân care atinge întâmplător cotul sau un sărut pe ceafă când șurubărim prin casă, un sân dezgolit din greșeală sau chiar o îmbrățișare strânsă, așa din senin.
Când i-ai spus ultima oară așa, aiurea, că îl iubești? Când stați la masă sau când e nervos.
Îndrăznește să îți iei ce ți se cuvine. Mergi și maseaza-i umerii când îl vezi adâncit în gânduri, cocoloseste-te in brațele lui când se uită la televizor.
Eu și soția mea ne iubim frumos, și ști ce este cel mai mișto? De câte ori ne vad îmbrățișați, fetele noastre se bagă între noi și ajungem sa ne îmbrățișăm toți patru deodată.
Copii se hrănesc și cu dragostea noastră. Și dacă tot stai cu el de dragul copiilor, aprinde tu fitilul că trece viața și alta nu mai ai.
Și nu mai suntem tinerei, eu am 41 și soția mea 40 si căsătoriți de 13 ani!
0
12-05-2021, ora 19:30
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Siux, a zis clar ca ea nu se simte atrasa de el, el nu e atras de ea, de ce mai stau impreuna ?
Ea inghite asa aiurea, aia cu copiii e vrajeala, eu cred ca ea este atrasa de el, altfel pleca de mult, copiii oricum sufera intr-o familie unde parintii nu se inteleg, deci face mai rau la copii daca sta.
La tine e bine, e altceva.

Ea de fapt il place si sufera ca el nu-i da atentie cred.
0
12-05-2021, ora 21:03
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Ai dreptate Costy,
Însă dacă tot a hotărât să se autocarcereze. Măcar să facem pedeapsa frumoasă.
0
12-05-2021, ora 21:14
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Se aurocarcereaza singura, aia e ! Il place mult si nu poate sa se desprinda de el cred, altfel nu se explica sa stea asa, sunt sute de milioane care au divortat cu copii cu tot, si le-a fost mai bine la copii asa.
CIne ti-o baga "ptr copii", e paravan de "mor dupa partener si nu pot sa plec...orice mi-ar face", nu chiar in toate cazurile, dar in majoritatea asa e.
0
13-05-2021, ora 09:11
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Tatăl meu a fost unul dintre bărbații care trebuiau părăsiți. Sunt sigur că ne-ar fi fost mult mai bine fără el.
Mama nu a avut curajul să facă pasul. Ne întreba de multe ori după ce adormea fiara:
A-ții vrea să plecăm undeva departe de tati? Dar noi, copii, îl iubeam așa cum era și refuzam.
Acum în clipele de nostalgie, mama își reproșează că nu a avut curajul să facă acest pas. Nu zic, atât eu cât și fratele meu suntem bine, suntem fericiți și avem niste familii grozave dar mama simte că frica ei ne-a ciuntit din copilărie.
O liniștesc spunând că a luat cea mai bună decizie pe care o putea lua atunci. Și până la urmă a fost cel mai bun act educativ. Tatăl meu m-a învățat cum să nu te poți cu familia.
0
13-05-2021, ora 17:14
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu a luat deloc mama ta cea mai buna decizie pe care o putea lua atunci, dar na, trebuia sa-i zici asa. Putea lua alta decizie, nu sa va intrebe pe voi, ca va era mai bine fara si voua, se punea la mintea voastra sa va intrebe ? Ce naiba.
0
13-05-2021, ora 18:15
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Uneori îndoiala din sufletul nostru ne face să ne agățăm de ultimă fărâmă de speranță. Așa a văzut ea. Credea că suntem fericiți cu ambii părinți. Și noi credeam la fel.
Nici nu mai contează. Este atât de departe în timp.
Ști? Eu de frică trecutului nu am îndrăznit niciodată să îmi lovesc copii. Mă enervez uneori și răcnesc dar niciodată nu lovesc. Mi-aș mânca mâinile mai degrabă. Și am un discurs grav atunci când copii mei se lovesc reciproc.
Violența este acolo unde se oprește diplomația iar blazonul unei ființe inteligente este tocmai pacea.
Să nu vorbim despre problemele mele, sunt vindecate demult. Relația mea cu soția este de departe cea mai frumoasă surpriză pe care am primit-o de la viață.
De multe ori îi spun că ea, este cadoul meu de la fiecare crăciun ratat din copilărie.
Hai măh! Hai sa ne ocupam de oamenii ăștia chinuiți.
0
16-06-2021, ora 17:58
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Adesea Cleopatra cand cei 2 soti invata sa comunice mai bine depasesc si obstacolul legat de frecventa sexuala.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: