Este posibil?

15-07-2012
Anness
Nu este medic/terapeut
Anness
Mi-a venit ciclu (azi) cu 5 zile mai devreme. Am citit in stanga si in dreapta si m-am interesat si o problema care m-a alarmat a fost aceea ca este posibila si o sarcina. Ultimul meu act sexual a fost pe data de 26 iunie. La momentul respectiv am avut o problema si am apelat tot la acest site pentru a ma informa. Respectiv : ' Azi am facut sex protejat (prezervativ) cu prietenul meu. In timpul actului a ejeculat in interior deoarece nu si-a dat seama. Problema este ca a ramas in interior pret de cateva minute (2 minute). Apoi am realizat amandoi ce se intamplase. Tin sa mentionez ca ne-am uitat si nu erau scurgeri si ca am verificat prezervativul si nu era rupt. Va cer parerea pentru ca vreau sa fiu sigura, sa nu ma ingrijorez. Astept raspuns urgent sa fie timp sa intervin daca este cazul. Multumesc anticipat.' Atunci mi s-a spus ca totul este ok si sa nu imi fac griji. Dar acum. Pot sa zic ca nu mai inteleg.
2 comentarii
0
20-07-2012, ora 23:02
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Poate fi din cauza caldurii, se mai intampla sa se deregleze un pic menstruatia si din cauza asta, mai ales daca sunteti foarte tanara. Daca este normal cantitativ, adica se intinde pe o perioada de mai multe zile si este si destul de abundent si are culoare normala, adica asa cum este de obicei, atunci este in regula. Este foarte, dar foarte putin probabil sa fiti insarcinata. Pentru linistea dvs. sufleteasca, faceti un test de sarcina sau, si mai bine, faceti un control ginecologic, medicul va va spune cu certitudine.
0
25-07-2012, ora 01:03
Anness
Nu este medic/terapeut
Anness
Am facut si a iesit negativ. Se pare ca nu trebuie sa imi fac griji.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici