este posibil sa fiu insarcinata?

24-07-2007
Mary_20
Nu este medic/terapeut
Mary_20
Mi-e tare frica sa nu fiu insarcinata! Saptamana trecuta pe 13 iulie am avut un contact sexual neprotejat, si la fel si sambata 14 iulie, apoi duminica 15 iulie am luat pastila de a 2a zi si dupa aceea si duminica noapte am avut contact sexual neprotejat! Iar acum sambata 21 iulie a inceput sa ma doara foarte tare burta ca si cum ar trebui sa imi vina menstruatia, dar doar mi-a curs o picatura, un fel de sange foarte inchis la culoare si cam asa imi curge de sambata (doar cate o picatura sau doua pe zi, nu mai mult!) si nu inteleg de ce? Tin sa mentionez ca de abia mi se terminase ciclul menstrual inainte sa am primul contact neprotejat. Credeti ca as putea sa fiu insarcinata?? Va rog mult ajutati-ma!!! Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
24-07-2007, ora 00:00
giselle
Nu este medic/terapeut
giselle
Mary.cel mai bine pentru tine si ca sa iti risipesti toate grjile ar fi sa faci un test de sarcina avand in vedere ca a trecut ceva timp de la primul contact neprotejat.costa in jur de 8 lei se numeste shure check si e 99.9%sigur.sangerarile ar putea insemna cu totul altceva decat crezi tu.fa testul cat mai repede ca sa fii sigura.dupa aceea intra pe forum si spune-mi ce ai rezolvat...sper sa fie bine...
Adaugă un comentariu / răspuns