este posibil sa mai am scabie?

08-03-2009
caryna
Nu este medic/terapeut
caryna
am stat cateva zile in vacanta de iarna la sora mea;la aproximativ 2 saptamani dupa aceea, m a sunat sa ma anunte ca a fost diagnosticata cu scabie si ca trebuie sa urmez si eu tratamentul pt ca dormisem in acelasi pat.am utilizat scabex, o singura aplicare.dupa aproximativ o saptamana de la tratament, a inceput sa ma manance foarte tare pielea si mi au aparut cateva bubite.am folosit 5 zile benzoat de benzil, iar la o saptamana am aplicat iarasi scabex.mentionez ca am fiert lejeria, am folosit spray pt papuci si restul lucrurilor pe care nu le am putut fierbe;insa acum mi au aparut iarasi niste bubite foarte mici si deasemenea ma mananca pielea si ma inteapa(au trecu in jur de 2 saptamani de cand am terminat tratamentul)voi merge si la medic abia miercuri, insa pana atunci nu stiu ce sa fac;nu as vrea sa mai folosesc vreun tratament.va rog, sa imi spuneti daca e posibil ca tratamentul sa nu isi fi facut efectul;caci alta explicatie nu gasesc.multumesc anticipat!
2 comentarii
0
09-03-2009, ora 18:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Probabil mancarimea este aceea care nu-ti da pace.Pana miercuri cumpara-ti cateva pastile de Aerius sau Claritine de la farmacie si ia cate un comprimat pe zi.
0
10-03-2009, ora 11:26
caryna
Nu este medic/terapeut
caryna
Multumesc pentru sfat!cred ca aveti dreptate pentru ca au trecu bubitele si s a ameliorat si mancarimea;voi incerca si aceste pastilute.
Adaugă un comentariu / răspuns