Este posibil sa nu pot duce un contact sexual?

06-05-2017
IoaaDidi
Nu este medic/terapeut
IoaaDidi
Buna! Am o problema care la prima vedere ar putea parea penibila. Acum ceva timp am incercat sa fac pentru prima dat sex. Zic ca am incercat pentru ca penisul nu a reusit sa intre, totul s-a rezumat doar la degete. Ulterior, am mai incercat cu vibratorul iar acesta a intrat si atunci mi-a dat si sangele. Problema este ca acum am o relatie iar prietenul meu nu stie ca eu nu am mai avut practic niciun contact sexual inainte si nici nu vreau sa ii spun.Stie doar ca nu am mai facut sex de foarte mult timp. Este posibil ca si de data aceasta sa nu intre sau sa mai imi curga sange? Mentionez ca vibratorul avea circumferinta de 3 cm si 13 cm lungime. Va multumesc frumos!
1 comentarii
0
11-08-2017, ora 05:23
Dezamagit
Nu este medic/terapeut
Dezamagit
Bună dimineața cine mar putea ajuta dacă îl rog frumos am probleme mari când fac dragoste cu oricare fata dacă e piele pe piele nu mi se trezește de foarte multe ori dar de terminat ma termin ma scuzați dacă vb mai porcos da sunt maghiar și îmi găsesc cuvintele mai greu... Iarăși dacă fata îmbrăcată și ma tzuc cu ea și ajunge doar sa pună mana 2-3 secunde se trezește gata de acțiune ce pot sa fac am ceva boala sau ce poate fii???? Va rog tare frumos un sfat ceva... Mulțumesc dinainte.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: