Este posibil sa ramai insarcinata asa?

O prietena de-a mea m-a rugat sa scriu aici deoarece ei ii este rusine sa scrie. Deci ea a avut un act sexual cu prietenul ei si a fost neprotejat, acesta a ejacuat la iesire din 'pussy' dar au sters imediat cu un prosop, ca sa fie mai siguri ca nu este nimic au sters pana si in interior. Exista posibilitatea ca ea sa fie gravida?? Sau ce sanse sunt ca aceasta sa ramana gravida?
5 comentarii

daca a fost afara mai rar dar daca a apucat sa-si dea si inauntru Da, e suficient o picatura si "surpriza"

Din cat mia spus ea cica exact la iesire din "pussy"

Oricum cat d mica est posibilitatea ca acestia sa aiba un tinkerbell [copilas]?

daca tot fac sex neprotejat...dc se intreaba dupa, daca este sau nu partenera insarcinata?
ori gasesc o metoda contraceptiva potrivita..ori isi fac un contract cu un furnizor de teste de sarcina...
dar prin telepatie nu poate ghici nimeni daca ea e sau nu insarcinata...
ori gasesc o metoda contraceptiva potrivita..ori isi fac un contract cu un furnizor de teste de sarcina...
dar prin telepatie nu poate ghici nimeni daca ea e sau nu insarcinata...

ar fi indicat sa isi faca un test de sarcina pentru a fi mai sigura, iar data viitoare sa foloseasca o metoda contraceptiva

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2buna ziua, pot fi insarcinata?
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 9despre sarcina
- 4insarcinata?
- 7Pot fi insarcinata?
- 0posibila sarcina
- 11Sunt insarcinata?
- 4Sunt insarcinata?
- 0Sanse de a ramane insarcinata
- 12Pot sa fiu insarcinata?
- 5as putea fi insarcinata ?
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 5Risc de sarcina sau dereglare hormonala?
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata ?
- 6posibil sa fiu insarcinata?
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 0Mi a intarziat menstruatia dupa mi a venit devreme
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: