Este rezistenta o proteza dentara pe pivoți?

10-11-2019
Iulikk
Nu este medic/terapeut
Iulikk
Bună seara, am probleme cu dinți în partea superioara, partea dreapta(al treilea molar, incisivul central refăcut cu pivot acum 2 ani, incisivul lateral, caninul și primul molar), partea stanga(al treilea molar, incisivul lateral și caninul - acești doi din urma fiind rupți, medicul mi-a spus ca o sa încerce sa-i trateze și sa facă o proteza fixa, deși la prima consultație mi-a sugerat proteza mobila. Nu știu cum ar trebui sa procedez. Nu îmi permit în momentul de fata implanturi. Va mulțumesc!
1 comentarii
1
10-11-2019, ora 21:48
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna seara,
Sunt mai multi factori de care trebuie sa se tina seama: gradul de implantare al dintilor, integritatea nervului si nu in ultimul rand varsta si sexul pacientului. O femeie are o forta masticatorie mai mica decat un barbat. Un pacient in varsta consuma alimente mai moi decat un tanar.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul