Este rezistenta o proteza dentara pe pivoți?

Bună seara, am probleme cu dinți în partea superioara, partea dreapta(al treilea molar, incisivul central refăcut cu pivot acum 2 ani, incisivul lateral, caninul și primul molar), partea stanga(al treilea molar, incisivul lateral și caninul - acești doi din urma fiind rupți, medicul mi-a spus ca o sa încerce sa-i trateze și sa facă o proteza fixa, deși la prima consultație mi-a sugerat proteza mobila. Nu știu cum ar trebui sa procedez. Nu îmi permit în momentul de fata implanturi. Va mulțumesc!
1 comentarii

Buna seara,
Sunt mai multi factori de care trebuie sa se tina seama: gradul de implantare al dintilor, integritatea nervului si nu in ultimul rand varsta si sexul pacientului. O femeie are o forta masticatorie mai mica decat un barbat. Un pacient in varsta consuma alimente mai moi decat un tanar.
Sunt mai multi factori de care trebuie sa se tina seama: gradul de implantare al dintilor, integritatea nervului si nu in ultimul rand varsta si sexul pacientului. O femeie are o forta masticatorie mai mica decat un barbat. Un pacient in varsta consuma alimente mai moi decat un tanar.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pivot pe molar
- 4Durere insuportabila
- 5Pivot de metal
- 0durere
- 1Extractie pivot dentar
- 1Pivot masea
- 5Alergie la metal sau altceva?
- 4Premolar cu pivot probleme?
- 1Ajutați-mă - o măsea cu pivot s-a rupt și mă seaca de durere. Se scoate pivotul cu tot?
- 2Vreau sa mi se scoata maseaua
- 2Interpretare radiografie dentara
Mai multe informații despre: pivotul dentar