Pivot masea

An o masea care a fost tratata, s-a facut obturatia canalelor si urmeaza sa-mi ia amprenta si sa puna pivotul si coronita, cel putin asa ar trebui.Dar dr.spune ca trebuie sa-mi slefuiasca maseaua si intrebarea mea e dece? Stiu ca pivotul vine slefuit, nu inteleg si am programare, as vrea sa stiu ca dr.este cam nervoasa si nu prea sta de vorba.Chiar trebuie slefuita maseaua?multumrsc
1 comentarii

Buna ziua! Dupa tratamentul de canal ( obturatia de canal ), dintele este mai fragil. Adesea peretii sunt asemanati cu ''coaja de ou'' si se pot fractura la masticatie. Ceea ce vedeti dumneavoastra la exterior sunt peretii maselei, medicul dumeavoastra poate vedea/ aprecia cat de subtiri sunt peretii restanti. Adesea, dupa acest tratament de canal, dintele trebuie acoperit cu coroana si trebuie slefuit pentru a realiza o coroana corespunzatoare. Pivotul o sa fie acoperit in intregime de coroana si corespunde ''miezului'' maselei, ancorat intr-o radacina a acesteia. Este util sa plecati lamurit din cabinetul unde vi se lucreaza, acolo se stie situatia particulara a dumneavoastra.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Obturatie de canal dureroasa+lucrare
- 1Probleme masea plombata
- 3Durere foarte mare dupa obturare canal
- 3Este de scos nervul?
- 3Problema tratament endodontic
- 1Durere dupa tratament de canal
- 2Infecție măsea
- 5Infectie dupa obturatia canalulul
- 2Umflătură pe os
- 2Este normal ca la o lucrare de obturatie canal sa raman o bucata de ac in canal?
- 2Pulsație măsea fara nerv
- 5Alergie la metal sau altceva?
- 4Premolar cu pivot probleme?
- 1Pulsatie masea cu nerv scos
- 1Lucrare canal
- 1Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 1Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
- 1Tratament și obturatie canal
- 1Depasire obturatie canal
Mai multe informații despre: Obturatia de canal pivotul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: