Este vorba de colon iritabil?
Buna ziua. Am si eu o intrebare...cum ati diagnostica aceste simptome?
Pentru a intelege mai bine situatia, o sa fac un scurt rezumat. Sotul meu, de cateva luni acuza dureri puternice in zona rectului; mentionez ca nu sufera nici de diaree, nici de constipatie; in ultimele zile spune ca nu mai simite nevoia sa mearga la Wc, muschii intestinali nu ii mai simte, ; dimineata merge regulat la baie, (fara a simti nevoia); este foarte ingrijorat deoarece spune ca elimina si gaz, involuntar...
Ce analize il sfatuiti sa faca? Precizez ca are o stare generala buna, nu are alte probleme de sanatate, face miscare si are o alimentatie echilibrata.
Va multumesc anticipat.
Pentru a intelege mai bine situatia, o sa fac un scurt rezumat. Sotul meu, de cateva luni acuza dureri puternice in zona rectului; mentionez ca nu sufera nici de diaree, nici de constipatie; in ultimele zile spune ca nu mai simite nevoia sa mearga la Wc, muschii intestinali nu ii mai simte, ; dimineata merge regulat la baie, (fara a simti nevoia); este foarte ingrijorat deoarece spune ca elimina si gaz, involuntar...
Ce analize il sfatuiti sa faca? Precizez ca are o stare generala buna, nu are alte probleme de sanatate, face miscare si are o alimentatie echilibrata.
Va multumesc anticipat.
2 comentarii
Va sfatuiesc sa consultati un medic homeopat, astfel de probleme pot avea cauze diferite de multe foarte greu de depistat de medicina clasica si afectiunea care creeaza astfel de simptome poate fi vindecata usor cu ajutorul homeopatiei caci simptomele acestea sunt cunoscute in homeopatie de 200 de ani.
Se poate incepe cu un examen chirurgical, pentru a se elimina, prin examinare directa, patologia locala ce ar putea creea problemele descrise.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie
- 2Polipi colon
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?