Este vorba despre sarcina?

23-07-2016
jaqlina
Nu este medic/terapeut
jaqlina
Bună, revin din nou cu problema mea din luna trecută și anume începutul vieții sexuale pe data de 3 iunie si 10 iunie. Țin să menționez că a fost neprotejat, sunt foarte sigură că nu a avut loc ejacularea în mine. Menstruația a venit la două săptămâni iar luna asta deja e în întârziere cu 6 zile. TESTE DE SARCINA: am făcut vreo 6 teste, unul-doua pe saptamana in ultimul timp, ba dimineața, ba în alt moment al zilei, toate ieșite negativ. Ultimul l-am făcut acum 2 zile, dimineața, test cu precizie - rezultatul ieșind negativ.

Sunt ingrijorata de aceasta intarziere a menstruatiei.
Mă întreb dacă e de la stres, din cauza că dorm prea mult sau din cauza că luna aceasta m-am angajat și depun alt efort.

p.s: de pe data de 10 iunie, nu a mai avut loc nici un act sexual
2 comentarii
0
23-07-2016, ora 17:45
Psiholog Pătraşcu Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pătraşcu Roxana
Iti poti calcula perioada de fertilitate, insa, avand in vedere ca toate testele de sarcina au iesit negativ, linisteste-te.
Gandeste-te daca pana acum mentruatia venea ceas, nu oscila...bine ar fi sa iti tii un calendar.
Este posibil sa fie si pe fond de stres, ingrijorarile persistente, adaptarea la serviciu.

Toate cele bune si ai grija de tine!
0
25-07-2016, ora 00:13
jaqlina
Nu este medic/terapeut
jaqlina
Apropo, am o colegă de muncă, la fel, angajată pt prima oară sezonieră, avem același trai luna aceasta, ARE aceeași întârziere, nici ea nu prezintă simptomele de menstruație, dar a avut loc un act sexual neprotejat chiar luna aceasta. Doar preejacularea să fie problema incat amandoua sa fim insarcinate.
Adaugă un comentariu / răspuns