EVITATI SA MERGETI LA SP SF PANTELIMON DIN BUCURESTI

12-09-2008
Ankha78
Identitate neconfirmată
Ankha78
pe 10 sept la 12 noaptea am intrat in incinta sp Sf Pantelimon din capitala, iar medicii de la primiri urgente ORTOPEDIE, CRISTEA STEFAN SI CIOCIRLAN SORIN au refuzat sa imi acorde asistenta medicala, aveam entorsa matatarsiana stg, si pt ca nu aveam CNP-ul la mine au refuzaat sa ma consulte.Dupa ce ca este mizeria care este si sistemul sanitar este la pamint refuza sa acorde si ajutorul persoanelor care intra in camera de garda la PRIMIRI URGENTE.Va spun ca sa nu fiti nevoiti sa ajungeti la un alt spital asa cum eu am facut, la 1 noaptea imi era gipsul pus la sp Colentina iar acolo nu s-a pus pr vreunui cnp.
3 comentarii
0
22-09-2012, ora 10:53
Micutza05
Nu este medic/terapeut
Micutza05
Nu stiu ce s-a intamplat in seara cand ati fost dumneavoastra la camera de garda ortopedie, dar dr.Ciocarlan este doctorul meu si pot sa spun cu mana pe inima ca este un foarte bun profesionist, care acorda toata atentia pacientilor.Este un OM deosebit si un doctor exceptional si de aceea il recomand cu toata increderea.Sanatate!!
0
16-05-2020, ora 13:09
yogyb
Nu este medic/terapeut
yogyb
Am fost in data de 5 decembrie 2018 la Dr Stefan Cristea la consul la spitalul Sanador unde am platit 500 de lei. Am venit in UK ca am zis ca in Romania avem specialisti. aveam RMN facut la ambii genunchi pt ca ma dureau si nu pot sa ii flexez , nu a vrut sa imi vada rmn-urile a zis ca problema este de la coloana si ca am discopatie vertebrala lombara. UN MARE NESIMTIT, nu stia cum sa scape mai repede de mine a stat fix 10 minute si nu a vrut macar din bun simt sa se uite pe RMN.
Am luat tratamentul dansului si am facut exercitii si nimic. Acum 16 MAI 2020 MA PREGATESC PT INTERVENTIE LA AMBII GENUNCHI pt ca el nu a vrut sa se uite. am citit acum ca are si procese de mal praxis. va rog sa va interesati de 10 ori inainte sa dati banii aiurea la doctori care se cred somitati
0
02-03-2022, ora 16:09
mihnea84
Nu este medic/terapeut
mihnea84
Mi-am amintit de dl. dr. Cristea in aceasta iarna, cand au reinceput durerile la genunchi. Acum ca am un diagnostic clar, cred ca e momentul sa spun povestea acestui "doctor docent".

Pe 4 august 1999, eram pe masa dumnealui de operatie de la Foisor, pentru o artroscopie. Eram deja sub anestezie, cand aparatul s-a stricat, iar dl. doctor a decis sa deschida genunchiul.

In timpul operatiei, mi-a ciupit ligamentul incrucisat posterior si mi-a eliminat meniscul extern. Parintii mi-au spus ca a fost un singur moment in care si-a recunoscut esecul, imediat dupa ce a iesit din sala de operatii. In rest, cat am fost in recuperare ne-a tratat cu superioritate si ne spunea ca totul este sub control.

Aveam 15 ani, acum am 37 si genunchiul unui om de 60. In toti acesti ani, nu am dus o viata excesiv de sportiva, nu am facut miscari bruste, insa acum, in 2022, mi-a cam venit scadenta de la acea eroare.

Pe langa faptul ca genunchiul este iremediabil distrus, am un inceput de artroza. Toti cei 4 doctori pe care i-am consultat in ultimele saptamani mi-au spus ca inevitabilul se va produce si va fi nevoie de montarea unei proteze. Tot ce pot face e sa sper ca acel moment va veni cat mai tarziu, deoarece implica revizii o data la alti 10-15 ani.

La momentul respectiv, dl. Cristea era medic primar. Intre timp vad ca este profesor si sef de sectie. I-am urmarit din umbra traseul si am aflat ca sunt doar unul dintre cei multi care au suferit din cauza dumnealui. Printre ei, intamplator, o foarte buna prietena, tratata de scolioza si cu coloana curbata pe viata.

Sunt astazi alti cativa medici ortopezi tineri si buni si mai putin "docenti". Nu voi da nume, cert e ca recomand tuturor sa stea departe de acest profil. Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul