Examen bacteriologic-lama

11-03-2010
lempicka
Nu este medic/terapeut
lempicka
Buna ziua,
As dori sa cunosc si eu o interpretare specializata a rezultatelor mele obtinute la examenul bacteriologi-lama.
- rare celule epiteliale izolate si grupate in placarde
-relativ frecvente leucocite polimorfonucleare neutrofile
-relativ frecventi coci gram pozitivi dispusi in diplo si in lanturi scurte
-relativ frecventi bacili gram negativi cu aspect de enterobacteriilamexim si spalari
-absenti lactobacili doederlein
Acest rezultat lam obtinut in 22 10 2009 urmand ca de aproximativ doua saptamani sa observ ca in zona pelviana in partea dreapta sa dezvoltat ca si o mica galma nevizibila, totul sa desfasurat subcutanat, la un diametru de aproximativ 7 mm.Au fost si momente in care mi-a produs cate o senzatie de durere.Momentan doctorul mi-a dat un antiinflamator flamexim si sa fac spalari cu ceai de cretisoara. De altfel la o saptamana jumatate dupa observarea acestui, nodul sa-i spun, am facut pneomonie. Acum dupa studiile mele de pe internet totul ma duce cu gandul la o posibila infectie vaginala cum ar fi Gonoree sau Chlamydia sau doamne fereste altele.
Am incercat sa va ofer cat mai multe date, poate reusiti dumneavoastra sami sugerati o parere specializata, asta pana sapt viitoare cand va trebui clar sami refac analizele.(pana atunci voi zace in casa cu tratamentul pneomoniei)
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns