Examen histopatologic ajutorrrr
Buna, am 20 de ani si Am fost operata de 2 ori de un chist pe ovaru drept, a doua oara mi-a fost extirpat ovaru, acum dupa 1 luna si cv de la operatie mi-a aparut un alt chist pe ovaru stang de 3 cm la doctor sunt programata sapt viitoare si nu inteleg ce scrie in examenul histopatologic si as vrea sa stiu la ce sa ma astept : TUMORA CHISTICA OVARIANA CU CARACTERE HISTOPATOLOGICE COMPATIBILE CU DIAGNOSTICUL DE NEOPLASM SERO-MUCINOS PROLIFERATIV ATIPIC CHISTADENOM SERO-MUCINOS PAPILIFER BODERLINE va rog ajutatima
3 comentarii
Diagnosticul este unul grav, probabil veti ramane fara ambele ovare si daca nu aveti copii este bine sa va ganditi si la o procedura de pastrare a ovocitelor/ tesut ovarian pentru a putea obtine mai tarziu o sarcina.
Am vorbit azi cu doctorul care ma operat si a zis ca nu am nimic grav!! Ca nu am de ce sa ma ingrijorez, am de gand sa ma duc si la alt doctor, nu inteleg de ce el a zis ca nu am nimic si sa nu imi fac griji ca sunt eu nebuna si ca imi fac ganduri care nu isi au rostul.
Consultati si un oncolog intre timp!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 127tratament naturist care a functionat
- 3buletin examen morfologic - micro Interpretare
- 4Ar trebui sa astept sa imi dispara chistul, sau pot ramane insarcinata asa?
- 0chist ovarian
- 0chisturile ovariene
- 2Sarcina si chist ovarian
- 6Chist ovarian + ganglion inghinal palpabil superficial
- 8Adenocarcinom ovarian mucinos
- 2Infertila sau chisturi?
- 1chist ovarian si rana pe colul uterin
- 0CA 125 foarte mare
- 0Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125
- 0Vă rog ajutați-mă ! Menstruaţie după chist ovarian operat
- 2Tratament ISOPRINOSINE!!!
- 2Probleme de sanatate - ma doare ovarul stang f tare