excrescenta la nivel anus

26-06-2007
sensi.blue
Nu este medic/terapeut
sensi.blue
buna..am o problema...am o excrescenta la nivel de anus...mi'o aparut de putina vreme. imi provoaca mancarimi in momentul scaunului. va rog sa'mi ziceti un tratament.
Va multumesc !
2 comentarii
0
27-06-2007, ora 00:00
Dr. Woody
Nu este medic/terapeut
Dr. Woody
In primul rand trebuie sa mergeti la medic, un sfat care ar putea sa va ajute e sa faceti bai calde cu rostopasca sau marul lupului sunt 2 plante care ajuta in curele antihemoroizi poate va ajuta, o zi buna
0
05-07-2007, ora 00:00
dr_mitulescu
Identitate neconfirmată
dr_mitulescu
Nu va putem oferi, din pacate, o solutie de tratament, intrucat o excrescenta poate insemna o multitudine de situatii patologice diferite si care in cosecinta beneficiaza de metode terapeutice complet diferite.
De exemplu, o excrescenta poate insemna un pliu de piele aparut dupa o tromboza hemoroidala, o tumora de piele sau anus, o vegetatie virala veneriana, un polip anal iesit prin orificiul anusului, un hemoroid intern prolabat, s.a.m.d.
Va dati seama ca pentru fiecare din aceste situatii exista tratamente complet diferite.
Oricum, o excrescenta de acest gen nu este ceva normal, asa ca va sfatuim sa consultati in orice caz un proctolog, care in urma consultului de specialitate poate stabili diagnosticul exact si va poate oferi solutia de tratament adecvata. Uneori neprezentarea in timp util la medic poate duce la consecinte neplacute datorita unor complicatii care pot surveni si care mai tarziu sunt destul de greu de manageriat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: