Excrescente pe septul nazal

15-04-2010
emc
Nu este medic/terapeut
emc
Buna ziua

Acum aproximativ 2 ani mi-au aparut ceva ca niste excrescente in nara stanga, la nivelul spetului, foarte aproape de orificiul nazal. Practic eram racita si am sesizat o senzatie de jena, ca o iritatie, de cate ori imi stergeam nasul, insa am pus-o pe seama racelii. Insa dupa ce mi-a trecut am ramas cu ceva ca niste grunji... care nu ma dor, nu ma mananca, nu imi provoaca vreun disconfort in afara faptului ca atunci cand imi sterg/ suflu nasul ii simt si cu ocazia oricarei raceli am o senzatie de inflamatie. Ulterior mi-au aparut si in nara dreapta. Problema e ca aceste excrescente/ grunji ( nu stiu exact cum sa le zic) nu sunt permanenti, apar doar iarna si primavara, asa incat am ajuns la un moment dat la ORL ( pentru alta problema, cu amidgalele, insa am uitat complet de grunjii de pe sept, pentru ca nu ii aveam) si medicul nu a sesizat vreo problema. Ce ar putea fi si ce tratament ar putea exista pentru ei? Arata exact ca niste negi micuti pe septul nazal, sunt de culoare alba ( la fel ca restul tesutului din jur), nu sangereaza, nu au vreo secretie, par mai degraba uscati, ca o scuama.
Multumesc anticipat pentru orice raspuns
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns