exista o problema?

02-08-2009
yoana89
Nu este medic/terapeut
yoana89
buna...am o problema cat de poate de serioasa...in urma primului contact sexual am avut o hemoragie puternica incat am ajuns la urgenta spitalului...unica reactia a medicului a fost"operatie"...am fost anesteziata si cusuta in interior...totul a decurs normal si urmatoarele contacte sexuale...la aproximativ 6 luni de la intamplarea acesta a fost descoperit in urma unui examen medical un chist de 25mm in ovarul drept...am luat inflamatoare dar continui sa ma simt ciudat...exista un fel de presiune in zona ovarului drept uneori cu dureri, stare de disconfort continuu...exista vreo legatura intre aparitia chistului si experienta neplacuta dupa primul contact?cum pot scapa de neplacerile cauzate de prezzenta chistului?va multumesc...
1 comentarii
0
16-04-2011, ora 20:31
ioana100
Nu este medic/terapeut
ioana100
Buna. Am avut si eu o problema asemanatoare numai ca nu si la faza cu chistul. Acum 4 zile am avut si eu o hemoragie de aceasta si m-a cusut acolo. Si as dori sa-ti pun o intrebare...firele ti-au cazut singure? cam in cat timp s-a intamplat asta ? iar cealalta intrebare... la urmatorul contact sexual a durut ca si cum ai fi fost virgina sau..? Multumesc mult ! Chiar sunt speriata si ingrijorata la maxim.
Adaugă un comentariu / răspuns